anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu sunt trist si plictisit, nu am absolut nici un prieten si nu am ce face, mereu stau in casa si nu fac nimic doar ascult muzica, as iesi peste tot pe afara dar singur e urat n-ai ce face, plus ca am anxietate si cateodata ma comport super ciudat mai ales in preajma oamenilor nu stiu cum sa explic, "socially awkward", nu stiu cum sa explic mai bine pe romaneste laughing Daca mai cineva trist pe aici si fara prietenii mi-ar prinde bine sa am cu cine vorbi, asa ca daca esti acolo nu te ascunde

Răspuns Apreciat de Editori
| qwertpro a răspuns:

Salut,poate anume atitudinea ta negativista ar putea fi cauza ca nu ai prieteni.Persoanele negativiste si depresive nu atrag oamenii spre ei,pentru ca aceasta energie negativa pe care ei o tot emana este simtita de cei din jur. Mimica,modul de a vorbi, faptele, negativismul si atitudinea pesimista, toate astea sunt vazute si simtite de cei din jur si odata ce te vor lua de o persoana nepotrivita, te vor evita.Inteleg ca e greu sa ascunzi ce ai pe suflet, dar incearca atunci cand esti in preajma altora sa nu arati aceasat anxietate, fii pozitiv, zambeste, incearca sa atragi persoanele potrivite.Prietenii nu se fac peste noapte si nu poti cunoaste oameni asa din senin. Orice rezultat necesita un efort.Incearca sa comunici cu colegii tai, practica un sport sau inscrie-te la un cerc, nu sta acasa mereu.Sunt sigur ca ai in jurul tau multe persoane, doar ca nu incerci sa te legi cu ele.E bine sa stii din timp ca prieteniile nu se leaga peste noapte, necesita timp si efort.In caz de necesitate, poti de asemenea cere ajutorul parintilor sau a psihologului.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

în loc să stai să-ți plângi de milă și să aștepti o minune și să te consolezi cu conversații pe net care nu duc nicăieri, mai bine te-ai duce la psiholog să-ți rezolviproblemele și eventual să începi să-ți cauți tot felul de proiecte pentru tineri unde să te înscrii și să cunoști oameni noi

| Adry05 a răspuns:

Bă ioneasco mai taci dracu din gură, tu vorbești de judecată? de nu ești în stare să ai raționament de copil de 5 ani. tu ești exemplu perfect de prostu care simte nevoia să se și arate

| Violleta2022 a răspuns:

Eu vin si te intreb, de ce ai pus o intrebare de "sanatate" la sectiunea de "dragoste si sex"?

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Ca e cea mai populara?!

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca nu ai fost penalizat, bag seama, de aia iti convine sa postezi unde ai chef, ca oricum nu-i vorba de care-i sectiune "mai populara", ci de capacitatea ta de judeca, la ce sectiune ar trebui sa-ti incadrezi intrebarea.

| Emma30555 a răspuns:

Fii mai optimist, poate vei reusi sa ti faci prieteni, incearca sa ai mai multe activitati sa interactionezi cu oamenii, cursuri de desen sau dans sau informatica, voluntariat, poate ti ar placea sa ai o anumita activitate, sport sau altceva, sa iesi mai des din casa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma simt la fel. Te inteleg. Încearcă să gândești pozitiv. Lucrurile se vor îmbunătăți, trebuie sa fii puternic

| abstracted a răspuns:

Hai sa ne cunoastem!

| abstracted a răspuns:

Nu-ti pot scrie aici ca esti utilizator junior. Trimite-mi username-ul tau de pe TPU aici si vb: http://connected2.me/Kavaxas

| anonim_4396 explică (pentru abstracted):

Trimite felicitare in privat cu Facebook-ul tau