| Elena0210 a întrebat:

Mereu sunt trista, ma simt foarte singura si simt ca totul in jurul meu are 2 culori:ALB SI NEGRU. Stiu ca ar trebui sa ma bucur de acele "mici bucurii" ale vietii dar simt uneori ca nu sunt buna de nimic si ca tot ce fac e gresit, simt ca doar incurc lumea...nu mai pot! Nu am fost mereu asa dar de cand am facut o greseala si mi-am pierdut o prietena[nu cea mai buna] simt ca sunt in plus pe pamant si mereu imi doresc sa pot da timpul inapoi! Ce sa fac sami revin din starea asta?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Incearca sa intelegi ca viata are si lucruri bune dar si rele.Nu mai fi trista. Bucura-te de viata si nu lasa pe nimeni sa iti i-a fericirea.Lupta pentru fericirea ta si nu te lasa prada tuturor.winkingIesi la plimbare cu prietenii, nu mai sta in casa. Fa totul pentru a fi fericita.Am avut si eu o astfel de perioada dar i-am dat seama ca e mai bine sa uit totul.
In cea ce il priveste pe acel baiat care si-a batut joc de dragostea ta, sfatul meu este sa il uiti si sa gasesti pe altcineva.Sunt multi baietii in lumea astabig grin
Ai grija de tine si nu mai fi suparata kiss

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga lory nu fi trista ai tu mai multe pe suflet nu trebui sa te gandesti chiar la toate gandeste-te numai la lucruiri bune si frumoase traieste viata asa cum este ea cu bune si rele fi fericita sa stii ca si eu ma simt foarte singura dar asta asa cred ca mi-a dat dumnezeu vrei sa stii un secret nimic nu-i intamplator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca tine ma simt si eu,,, dar m am obisnuit,, toti am vrea sa dam timpul inapoi dar nu avem putere sa facem asa ceva,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa intelegi ca viata e frumoasa daca cazii intr-o depresie dupa aia nu o sa fie bine incearca sa-ti facii noi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca si eu ma simt atat de singura. mint, chiar sunt singura, am ajuns pe aici. Si ma apuca asa o nostalgie cand citesc sfaturile unora. cum ca viata e roz si plina de oameni dornici sa te faca macar sa zambesti.Cand o sa incetam sa ne mintim? Eu mi-am pierdut rand pe rand toate prietenele si nu din vina mea. Mai intai mi s-a parut ceva oarecum firesc pentru ca le-am vazut retragandu-se la casa lor sau ocupate cu munca. apoi mi-am dat seama ca nu exista prieteni adevarati... Acum ma cauta doar cand e vorba de nunta, botez, sau cine stie ce proiect. orice sursa care le mai poate umple buzunarul, ca in rest cred ca nici nu-si mai aduc aminte de mine. Si evident ma intreb de ce? Nu am fost o persoana cu fite, ba din contra eram mereu cea care oferea un umar la nevoie, o clipa de ragaz sa le asculte oful. si iata acum dragele mele "prietene" au uitat asta. NU exista prieteni! Doar oameni rai care-si urmeaza propriul interes! Dar viata e roz. minunata. Probabil sunt eu cea care are o problema, nu? Cum nu era de ajuns. trebuia si o criza economica ca sa am si la munca. "prieteni" minunati care nu mai stiu cum sa te sape mai bine. Cat de mult "ma bucur" ca traiesc. atat de mult ca-mi vine sa ma urc pe-o stanca si sa plutesc in vazduh. Mai vine cineva cu solutii minunate? Eu as propune sa facem un club real in fiecare oras al celor singuri! Ca palavrageala asta pe net nu rezolva multe. De cand cu tehnica asta am uitat sa socializam... Poate imi gasesc si eu vreo prietena care nu e pe interes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ma km simt si eu si nu am ce face asta e...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm eu zic sa te uiti la The secret big grin da chiar asa e cu cat esti mai bun intr-un cerc de prieteni cu atat mai mult esti luat de fraier, asta e, iesi din starea asta sau faci ca mine! mie mi sa luat de toata lumea asa ca am hotarat sa plec din tara, sunt tanar viata e scurta lumea e frumoasa am multe de vazut de facut happy bafta si lasa sentimentele pentru prieteni ca nu o sa te ajute nimeni never, crede-ma happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lory da-mi id-ul tau d mess sa vb... daca vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa cauti bucutia care o porti in ochiii si gandeste-te ca esti un om perfect sanatos asta conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi vad ca aveti o fantezie cu mobilul in mana in baie. doamne ce fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uh lory crezi ca gandeste-te ca altii sunt in situatii mult mai rele ca uh sh se simt mult mai najpa lasa ca o sa treaca sh asta o sa vezi eu iti doresc succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lory nu-ti fa griji. si eu sunt in aceeasi stare ca si tine cryingcryingcrying...nu esti singura. cine mapoate ajuta si pe mine cu un sfat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca te simti asa in momentul asta nu pot da nici un sfat si eu ma simt la fel sau mai rau ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe viata e un razboi in care mai castigi sau mai pierzi lupte da mereu sa fii cu fruntea sus. mi s-a intamplat si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine gandeste-te si la viata ta ca daca stai tot timpul in coltisorul tau separata risti sa pierzi tot ce e frumos din aceasta viata! nu te speria mergi cu capul inainte! te pup si poate sfatul meu iti va fi folositor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt trista de la un timp de vreme.nu ma simt iubita.prietenul meu numai are grija asa cum avea o data de mine. daca vreau sa-l sarut imi zice sa-l las cu prostiile astea.pentru el nu exista zi de nastere, martisor sau sarbatori. zice ca sunt numai prostii.anul trecut am gresit cu ceva in fata lui si de atunci s-a schimbat total.imi zice ca tot ma iubeste dar se comporta totaldiferit.simt ca numai am rost pe pamanat.nu ma gamdesc la sinucidere sau ceva de genul dar vreau sa ma simt si eu iubita.sa fiu fericita.ce pot sa fac sa refac acea legatura care ne unea candva.am incercat tot ce se poate dar degeaba. vreau si eu sa simt ca traiesc!

| Lory_8806 a răspuns:

Nu mai fi suparata...

| onyxoana a răspuns:

Orice greseala ai facut incearca sa treci peste acest obstacol care iti fac zilele un chin
bucura-te de viata si nu lasa pe nimeni sa iti ia fericirea
fa o plimbare cu prietenii nu te inchide in tine
orice greseala se poate indrepta si daca nu incearca sa-ti refaci viata si sa uiti de baiatul acela

| andrey21 a răspuns:

Intra te rog pe id meu sa vbim yo_yonik_2006 este id...

| Ionela87 a răspuns:

Lory lasa-mi id-ul tau sa vb daca vrei... te pup...nu mai fii suparata

| Ionela87 a răspuns:

Lory nu mai fii suparata, nu ai de ce. Daca simti nevoia sa vb vreodata cu cineva eu pot fii alaturi de tine. Imi poti trimite id-ul tau de mess.Ai grija de tine. Te pup

| kawasaky a răspuns:

Incearca sa numai iei in seama toate grejelile

| adicutza_9255 a răspuns:

Nu prea cred ca ai 20 de ani. dar cred ca daca ai intre 5, 11 ani fa-ti prieteni. daca ai intre 11, 19 ani fa-ti iubit, daca ai intre 20 sau mai multi ani si ai iubit atunci pleaca intr-o vacanta sau daca nu ai iubit sigur ca ai prieteni atunci mergi intr-o excursie!

| denisa_2651 a răspuns:

Si eu sunt la fel...naiba straight face de ce oare nu zambesc si eu? happy eu nu am niciun motiv sa nu zambesc.

| jojo_9208 a răspuns:

Inceraca sa treci peste si sa te gandesti la cei din jurul tau.Cam asa sunt si eu dar incerc sa uit de tristete si ma gandesc ca viata ai scurta si trebuie traita daca nu acum cand ai grija ce faci si gandeste-te bine...