| jonydd a întrebat:

Merg la liceu in primul an si trebuie sa-mi iau cumparaturi va rog sa-mi spuneti daca merita tot cemi iau = deci o pereche de adidasi cu 300 lei o geaca piele 200 lei blugi(nu din tara ) 100$ si niste tricouri cu 50 lei unu astea sunt cateva din cumparaturile mele se merita sa dau atatia bani pe niste haine adevarul e ca maicamea e inebunita sa ma duc inbracat la 4 ace si restul precizez nu mi-e rusine sa ma imbrac second hand daca ar fi cazu dar nu stiu ce sa fac sa-mi iau sa nu voi ce ziceti si cam ce va luati voi? mersi de sfaturi

4 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Buna,eu zic ca poti gasi si in magazine de firma din mall-berska,stradivarius, pull and bear, mai ales blugi care nu depasesc 100-150 ron.Cred ca jacheta merita 200, iar adidasi la fel(daca sunt nike, adidas, etchappy

| Priiincesss95 a răspuns:

Nu din tara? Din tomberonu` din-afara? Interesant.

| deea_5723 a răspuns:

Te imbraci cu ce te simti bine, cumperi ce-ti palce, cat dai...costa mai putin, desi recunosc ca eu nu as da atat de mult pe o pereche de blugi sau pe o pereche de papuci, poate doar pentru ca nu-mi permite bugetul...sau poate pur si simplu consider ca e absurd sa cheltui atat de multi bani pe haine.
Ceea ce porti trebuie sa te reprezinte intr-un fel sau altul, zic ca ar fi bine sa-i spui mamei tale sa te lase pe tine sa alegi ce imbraci happy

| jonydd explică:

Mda am cheltuit vreo 700 lei