| DomnulPoliticos a întrebat:

Mergând la shopping am observat o puștoaică de 15 anișori care purta (pe căldură asta) jacheta baseball tommy de 2300 lei. Întrebarea e de unde au părinții lor asa mulți bani, adică și eu îmi cumpăr haine puțin mai scumpe luate de la resell sau uneori replici 150 euro, dar nici la modul asta sa dai 23 bețe pe o geaca. Ce afaceri ilegale fac părinții lor? Cel mai probabil tăticul e un burtos cu mertan de 50k euro. Sper ca nu se vor ofensa bogații la postarea mea, o seara frumoasa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii invidios, ci să înțelegi că bunăstarea nu se afla în lucrurile materiale, ci în bunele sentimente.

Dacă cineva poarta haine mai scumpe, nu înseamnă că părinții lor sunt neapărat interlopi sau implicați în afaceri dubioase, ci poate că sunt plecați în străinătate iar acea jacheta este un cadou primit din banii adunați de părinți în luni de zile de muncă.

| DomnulPoliticos explică (pentru anonim_4396):

Ești prea inocenta pentru lumea asta dezgustătoare rosalia draga big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Te asigur că sunt perfect conectata la realitate și știu în ce decadență se afla, dar prefer să privesc partea frumoasa a acestei lumi și să mă concentrez doar pe lucrurile bune care inca mai exista.

| DomnulPoliticos explică (pentru anonim_4396):

Cum as putea sa nu mai fiu invidios draga stimata doamna rosalia? E greu când toți din jurul meu sunt cocalari de bani gata care nu merg la munca, eu trebuie sa ma gândesc cum fac cu banii Să-mi cumpăr una alta iar alții trebuie doar sa se decidă în ce vacanta scumpa vor merge

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Dacă te descurci bine la un loc de muncă, poți fi promovat și astfel vei câștiga mai bine iar din acei bani, îți poți permite o dată pe an, în concediu, o vacanta mai de calitate. happy

7 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Inseamna ca esti invidios. In al doilea rand, gandeste ca de cele mai multe ori romanasii isi cumpara obiecte, haine, televizoare, telefoane, etc. la preturi colosale pentru a se lafai. Chiar daca ei au un statut financiar mediu sau mic. S-au luat majoritatea dupa tigani, care si ei fac la fel. Un om cu bani si calculat la cap, nu isi da banii pe ceva ce se devalorizeaza instant de cand il cumperi, cum ar fi toate cele mentionate de mai sus.
Si cei care au bani multi, gen de ordinul zecilor de mi de euro pe luna, ei isi pot permite luxul asta, pentru ca fluxul lor financiar e mult mai mare decat o geaca la 2300.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba frate, trebuie sa intelegi ca unii suntem mai norocosi ca altii! Am sa ma dau exemplu pe mine. Sunt sanatos tun, multumesc lui Dumnezeu, muncesc, am casa, mananc bine, si la o adica imi permit sa ies si odata pe luna in oras sa spar 2-3 bete. Stiu, nu-i mare branza, dar ia gandeste-te! In acelasi timp, sunt tipi si tipe de varsta mea, care nu pot merge sau nu pot auzi sau vedea. Asta-i o realitate. Sunt sute de mii de copii care dorm nemancati, care nu au apa curenta si nici altfel de utilitati. Si asta aici, in Romania, nici nu mai zic de tarile din africa. Fiecare are norocul lui in viata, fie mostenit, fie dobandit. Multumeste-te cu ce ai si trage mai tare daca vrei mai mult, nu te mai uita la x ca are nu stiu ce geaca sau la y ca are nu stiu ce masina. Stai lin ca si aia au necazurile lor. Apropos de haine, cand eram si eu mai mic, eram innebunit dupa toale de firma, acum rup dechatlonul in doua. Ma chis pe ele. De ce sa dau banii pe haine cand ma pot duce intr-o mini excursie sau sa imi iau ceva util. Cine ma place ma place si in prada si in toale din Turcia. Vonpulivăn coboara elegant si din merțan si din trabant

| Ree07189 a răspuns:

Probabil au vreo afacere.
Fiecare decide ce haine cumpăra copiilor