Eu am 15 ani si merg ca sa ma distrez cu gasca! e un prilej minunat sa canti si sa duci traditia mai departe si in acelasi timp sa fii cu gasca ta si sa te distrezi!
Buna eu anul acesta nu pot merge la colindat pentru ca nu am cu cine, dar mi-ar fi placut mult sa merg.Este un sentiment minunat atunci cand mergi cu prieteni sau fratii si bati la usa iar oamenii iti deschid cu bucurie si incepi sa le canti si cand vezi acea bucurie, acel zambet pe fata lor te induiosezi.Este minunat.
Parerea mea este ca nu e o varsta anume. Poti merge si la 18 ani.Nu e o varsta anume.
Sper ca te-am ajutat.
Nu mai merg, gata pentru mine de fapt de vreo2 ani nu mai merg pana la 14 parca am fost
Cred ca nu este o varsta anume. poti sa mergi chiar si la 80 ani cu nepotii daca tie iti place spiritul craciunului ai voie sa mergi la ce varsta vrei tu. sper ca ti-am fost de folos.
Pai pentru a merge la colindat nu cred ca trebuie' sa ai o varsta anume.
Tre' sa ai spiritul sarbatorilor!
Sa te bucuri intr-adevar ca mergi sa colinzi!
Eu am 14 ani acum...sincera sa fiu nu m-as mai duce dar trebuie' sa merg cu fratele meu care are doar 10 :p
Ca doar sunt sora mai mare
tu mergi la colindat?
Pai pe la 14-15 ani merge la colindat cu grupul dar nu dupa banii si la nu stiu cine
se merge la fete SI NU PENTRU BANII!
Pai eu am 13 ani si nu prea mai ma duc la kolindat...anul asta cred ca ma duc cu sora mea mai mik.nu stiu la ce varsta esti prea mare sa mergi la kolindat.depinde de cat de copilaroasa esti...:X Funda?
Eh eu nu stiu daca mai merg ma rog am 15 ani nu crd ca as mai fi de asa ceva dar faza e ca colindu nu stiu e ceva distractiv mai iesi mai razi de mai faci de cacao la usile oamenilor ca uiti versurile colindului etc nu pentru bani pe o parte m.as duce pentru ca e frumos sa te duci cu colindu si nu depinde de varsta dar pe o parte nu ca na rad oamenii si mai e si criza
Nu mai merg de cativa ani. De ce? Pentru ca totul s-a schimbat. Cel putin in zona in care stau eu, inainte era altfel, mergeai de drag, era spiritul acela de iarna, de colind, cantai, te simteai bine. Acum insa, ti-e frica sa mergi pentru ca la fiecare pas dai de cate o petarda si multe altele. In general se spune ca merg cei care sunt mai micuti, dar daca iti place, poti sa mergi la orice varsta.
anonim_4396 întreabă: