Singur. Cel mai tru. Tu faci tu tragi. Oricum n-ai cum sa fii singur pentru ca tot isi baga nasul lumea in oalele tale vrei nu vrei.Recunosc nu imi place sa primesc sfaturi pentru ca mi se pare ca ce fac e bine. Dar e doar o parere narcisita de-a mea.Am nevoie de sfaturi si de prieteni dar nu recunosc pentru ca cred ca ma pot descurca singura.Incapatanarea asta cronica
Eu am si inca foarte mare. Fara ei nu as fi putut sa trec peste unele greutati. Prietena mea cea mai buna imi este ca o sora, am crescut impreuna. MI-a demonstrat ca prietenia noastra rezista si la mii de kilometrii distanta, si ca nimeni si nimic nu o va distruge.
Desi sunt unele momente in viata, cand totul depinde doar de tine, de persoana ta. Nu toate greutatile poti sa le treci cu prietenii, dar stiind ca ei sunt alaturi de tine, si ca nu te lasa, lucrul asta pe mine ma face si mai puternica.
Poi cum a spus si Alisa uneori e bine sa lupti de unul singur dar e bine sa ai si prietenii numai sa fii sigura pe tine ca poti avea incredere in ei si eu am multi prieteni uni m'au dezamagit dar am o prietena cea mai buna este ca sora mea:X pe care din pacate nu o am...si ea ma ajuta sa trec peste unele lucrurii care de una singura nu as avea putere ne cunoastem de mici si mereu ne'am avut bine, bine nu asa bine cum ne avem acum, am fost si impreuna in clasa pana intra 9a, este o fata cu suflet mare si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos'o in cale :X. e bine sa ai prieteni dar sa stii sa ii alegi sti sunt unii care se dau drept prieteni si pe la spate iti este dujman adica te barfejte pana numai poate. Pe mine una numai un prieten ma consoleaza adica cand am ceva pe suflet mai ma "usurez" cand ii spun cuiva si aceea persoana este prietena mea cea mai buna. Deci e bine sa ai prieteni da vb aia ce'i mult strik. Sa ai multi prieteniii dar fi atenta ce alegi:*:*>
Medis întreabă: