| EllaBebs a întrebat:

Merita sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut niciodata fata in fata. Dar te impaci bine si simti ca ii poti spune totul?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Pe net, nu prea vezi reactiile la furie, si nici nu prea exista furie pe net, ca lumea se relaxeaza la pc, se destinde. Eu te intreb altfel: Avand in vedere sublima priveliste ce ti-o ofera valurile linistite ale unei mari, briza ce -ti "mangaie" usor obrajii...
Avand in vedere toate aceste lucruri aparent frumoase, te-ai risca sa pleci in larg, pe mare, cu barca, pe o furtuna puternica? In functie de ce raspunzi aici, poti transpune si la intrebarea pusa de tine.Nu-i important sa cunosti felul in care se manifesta omul la bine, ci felul in care se manifesta la rau!

33 răspunsuri:
| iuddavali a răspuns:

In mediul virtual se intampla adesea ca un individ sa se "deschida" inaintea unui necunoscut, id, friend. dar convietuirea inseamna mai mult decat discutii online, sunt implicati mai multi factori in viata reala decat in cea virtuala, unde se pot crea unele aparente.

ai mentionat "iubire". ce fel de iubire?

http://stirist.com

| gabrielutzu a răspuns:

Nu,in nici un caz! pana la urma TOTUL tine de aspectul fizic, iar cine zice altceva, e doar un mare ipocrit sau ipocrita.Asta cu sufletul,felul de gandire,si alte asemenea abureli, sunt numai prostii, eventual conteaza NUMAI daca iti place tipul sau tipa.Altfel,au zero valoare.Iar pe net,la telefon,nu ai cum sa vezi o persoana asa cum este ea dpdv fizic,eventual poti sa ii cunosti modul de gandire,convingerile,dar nu si cum arata,ceea ce conteaza de fapt. Eventual pe net poti gasi pe cineva cu care sa poti schimba niste idei,ganduri, dar atat. Daca vrei mai mult este OBLIGATORIU ca sa te intalnesti intai fata in fata cu acea persoana, altfel este doar o mare abureala faza cu iubirea.

| StarMagda a răspuns:

Tu esti cea din poza? Adica mi se pare ca semeni foarte bine cu Bieber.Si asta este inca o dovada ca JB e GAY laughing
Acum referitor la intrebare.Nu stiu ce sa zic.Eu zic ca nu prea dar in unele cazuri admiratia fata de cineva e atat de mare incat cine stie?!? Se poate intampla orice in viata.