| EllaBebs a întrebat:

Merita sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut niciodata fata in fata. Dar te impaci bine si simti ca ii poti spune totul?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Pe net, nu prea vezi reactiile la furie, si nici nu prea exista furie pe net, ca lumea se relaxeaza la pc, se destinde. Eu te intreb altfel: Avand in vedere sublima priveliste ce ti-o ofera valurile linistite ale unei mari, briza ce -ti "mangaie" usor obrajii...
Avand in vedere toate aceste lucruri aparent frumoase, te-ai risca sa pleci in larg, pe mare, cu barca, pe o furtuna puternica? In functie de ce raspunzi aici, poti transpune si la intrebarea pusa de tine.Nu-i important sa cunosti felul in care se manifesta omul la bine, ci felul in care se manifesta la rau!

33 răspunsuri:
| stefana_9750 a răspuns:

Merita sa spui in fata in fata dar ai grige ce spui. eu am patit-o o data
va pup

| totiptunu_2109 a răspuns:

Sincer, nu¬

| patricia_6404 a răspuns:

Buna sunt Patricia am avut si eu o relatie care a inceput asa prima data l-am vazut dupa 2 ani deja il iubeam enorm si inca il mai iubesc dar depinde de persoana pe care o iubesti poti sa-ti imaginezi diferite lucruri despre el sau cum ar trebui sa fie dar gandeste-te ca poate el e altfel nu ai de unde sa sti nul cunosti nu-i stii obiceiurile pentru ca nu stai langa el in fiecare zi desi da este adevarat te impaci bine cu el pentru ca stii ca el nu te cunoaste si nu te va critica va fi langa tine sufleteste dar totusi ai grija.

| Cosmina_3205 a răspuns:

Sa stii ca de cele mai multe ori aceste relatii in realitate nu merg la fel de bine. Eu cred ca nu merita sa te implici emotional foarte mult pentru ca exista probabilitatea sa iesi sifonat din acest tip de relatie si sa doara. Mai bine esti mai precaut.