1.Pai,la inceput ai o placere sa joci, fiind un joc bun si placut, la un moment dat acea placere devine din ce in ce mai profunda si in final nu te vei mai putea lasa.Placerea se transforma in dependenta.Mi s-a intamplat sa joc si am inceput sa stau mai mult in casa, in acel joc era mai multa actiune decat in viata reala.Nu mai esti in pas cu realitatea, aceste jocuri te fac sa-ti doresti sa traiesti acolo.Ai vazut cum sunt jucatorii de metin? Desi au avut o viata sociala lumea virtuala si prietenii virtuali i-au facut sa se desprinda de realitate.Jocurile(in special metin sau csgo)iti dau impresia ca poti trai intr-o lume mai buna, e mai simplu sa te refugiezi in acea dependenta, in lumea ta bolnavicioasa decat sa accepti problemele din viata reala;
2.In acest joc cei mai buni playeri cheltuiesc bani(pentru iteme, arme, sa-si dubleze castigurile). Daca tu nu dai niciun ban pe nimic poti munci luni bune mai multe ore pe zi pentru a face progrese care sa te aduca la nivelul mediu. Daca vrei sa fi pro ai nevoie de ani, in schimb cu bani poti face totul in numai cateva clipe.
Intelegi? Daca te atrage si vrei s-o faci e treaba ta.Dar ai grija sa nu devii dependent ca majoritatea jucatorilor.
De obicei jocurile care provoaca dependenta si te atrag sa investesti bani in elesunt gandite de oameni destepti care vor sa faca bani de la masele de oameni.
Nu,e un joc bun, dar creeaza dependenta.Si nu faci mai nimic fara sa-ti cheltuiesti banii pe iteme.
Am câteva întrebări referitoare la răspunsul tău :
1.De ce creează dependență?
2.Cum adică "nu faci mai nimic fara sa-ti cheltuiesti banii pe iteme"?
1.Pai,la inceput ai o placere sa joci, fiind un joc bun si placut, la un moment dat acea placere devine din ce in ce mai profunda si in final nu te vei mai putea lasa.Placerea se transforma in dependenta.Mi s-a intamplat sa joc si am inceput sa stau mai mult in casa, in acel joc era mai multa actiune decat in viata reala.Nu mai esti in pas cu realitatea, aceste jocuri te fac sa-ti doresti sa traiesti acolo.Ai vazut cum sunt jucatorii de metin? Desi au avut o viata sociala lumea virtuala si prietenii virtuali i-au facut sa se desprinda de realitate.Jocurile(in special metin sau csgo)iti dau impresia ca poti trai intr-o lume mai buna, e mai simplu sa te refugiezi in acea dependenta, in lumea ta bolnavicioasa decat sa accepti problemele din viata reala;
2.In acest joc cei mai buni playeri cheltuiesc bani(pentru iteme, arme, sa-si dubleze castigurile). Daca tu nu dai niciun ban pe nimic poti munci luni bune mai multe ore pe zi pentru a face progrese care sa te aduca la nivelul mediu. Daca vrei sa fi pro ai nevoie de ani, in schimb cu bani poti face totul in numai cateva clipe.
Intelegi? Daca te atrage si vrei s-o faci e treaba ta.Dar ai grija sa nu devii dependent ca majoritatea jucatorilor.
Incearca noul server Metin2Anaconda si nu te vei plictisi deoarece:
1)Serverul este PVM-PVP cu rate de 800% la drop yang, itm si exp, iar fierarul (prietenul nostru cel de nadejde) are rate de reusita ca pe ooficial (pentru a da un strop de dificultate pe server)
2)Max lv 250, pct la status 105, fereastra cu toate bonusurile implementata (iti spune cat %ai hh pe tine, anti war/saman/sura...) max pv pe armuri este 8k.
3)Toate temnitele implementate, arme/armuri...+9 la magazin general si la negustorii
4)Toate itm de + le gasiti la Cetateanul turmentat, nu avem Lycan implementat deocamdata si se pot face P-uri la lv 70 fara nici un fel de stres!:)))
LINK DOWNLOAD:http://dl1.fzn.ro/download/MT2Anaconda.rar
LINK SITE INREGISTRARI:http://metin2anaconda.tk/
Oferim GM celor care ne ajuta la popularea serverului.
! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE!