| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Merita sa lupt pentru ceea ce simt ? sad
Cu siguranta stiti vorba aia " Orgoliul distruge totul " .
Eei bine , mi se potriveste ca o manusa . Nici nu stiu ce sa mai fac , sa numa mai simt asa . Durerea se simte din ce in ce mai mare , in loc sa se ameleoreze .
Ne-am certat dintr-o prostie . Nici noi nu stim de ce .
Ajutati`ma , spuneti-mi ce simt eu acum , sunt total confuza . Ma gandesc intr-una la el , desi nu l-am mai vazut deloc , si nu am mai vorbit de 3 luni . Prefer sa iau toata vina asupra mea . In fiecare secunda , ma invinuiesc pentru tot . Totul ar fi fost altfel daca as fi renuntat la mandrie , si i-as fi spus ceea ce simteam de fapt . Durerea imi sapata sufletul ... este foarte aparatoare . Deci , ce simt mai exact ? Il plac , sau il iubesc ?
Am ajuns sa cred ca il iubesc . Este prea puternic sentimentul . Ma atrage prin naturaletea sa , prin faptul ca ne completam perfect unul pe altul , de aspectul sau nu`mi pasa . Daca era sa iau in considerare aspectul , il uitam de mult . dupa o perioada de 3 luni in care sa nu-l vad deloc .
Acum nu mai suntem nici macar prieteni . Eram de nedespartit . Vorbeam non`stop .
Imi este ca soarele pentru o planta . De cand a plecat de langa mine , parca nu mai sunt aceeasi . Si nu sunt genul care sa dramatizez , dar aceasta cearta m-a afecteaza foarte mult .Parca nu mai sunt eu . Sunt atat de schimbata ...
sad .

Răspuns Câştigător
| MayBeWill a răspuns:

As vrea sa vad mai des fete ca tine...il iubesti,singura cale de a schimba prezentul este sa vorbesti cu el,suna-l,vb pe mess,intalniti-va(nu stiu de unde esti/e)si incepe si tu cu o discutie simpla,gen "cum iti mai merge?","ce-ai mai facut?","cum te mai simti?" etc,etc,si dupa cum iti raspunde iti dai seama ce simte,daca mai simte ceva pentru tine. Dupa ce pun aceste intrebari el sigur iti va zice cumva(direct,indirect) daca iubeste pe cinev... daca are,nu renunta la el, stiu ca e greu pentru tine dar spune-i ca inca mai tii la el(poate sta cu o alta fata dar tot pe tine te iubeste) iar restul depinde de el, BFTA!

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Uff din ce am vazut eu persoanele cu orgoliu se maturizeaza mai repede.
Sufera mult.
si eu am un orgoliu imens.
Dar stiu sa il las deoparte cand e cazul.
Eu ca orgolios ce am fost si voi fi.
Mai mereu am pierdut lucruri.
Uneori imi pare rau.
Alteori NU
Sunt incapatanat si ce vreau obtin.
nu pot sa obtin, imi schimb perspectiva.
Trec la alt 'tel'
p.s am patit si eu ceva in genu tau.
Dar eu unul ma izolez de tot si imi trece uneori...

| oliviaaa a răspuns:

Foarte frumos desi si eu am aceeeasi problema si eu cred ca merita sa lupti ia-ti inima in dinti lupta cu sabie ascutita ucide pesimismul ucide raul si razbunate pe acea problema fii ingenioasa opreste timpul hai curaj e razboi pentru sentimente nu uita doar tu il placi si l iubesti el al tau dar e departe oprestel sa nu fuga pamintul e rotund si daca l-ai scapa tot in acelasi loc ar ajunge nu poate scapa dar tu tiai pus lacata la inima gaseste cheia descuio si topesteo sa nu mai eziste topesteti pesimispul din inima zii ce simnti cautal sin jungla aparal fii atenta sunt fiinte cu otrava dar vei trece prin asta daca-l iubestii succes mam staruit sa fiu mai pe intelesul tau SUCCES muult

| MayBeWill a răspuns:

Am scris corect mesajul anterior dar imi apare o porcarie care il modifica, nu trebuia sa apas pe "publica...thinking"? laughing sper sa intelegi oricum big grin