| alina657 a întrebat:

Merita sa lupti pentru persoana pe care o placi chiar daca aceasta e intr-o alta relatie?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Mai ales daca relatia lor merge bine.

| IsabelaIssa a răspuns:

Alege sa fii o prioritate, nu o optiune!

| OnuOnulică a răspuns:

Da, dacă simţi că se putea mai bine şi ştii că el te iubeşte atunci merită. Dar, dacă nu mai simte nimic pentru tine nu văd de ce ai mai încerca să îl recâştigi.

| Doub a răspuns:

Nu.

| Kyılε a răspuns:

Nu merita deloc. straight face

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Nu cred ca e cea mai buna idee. Ca sa lupti pentru o persoana trebuie ca respectivul sau respectiva sa te placa la randul sau nu poate fi atractie doar de o singura parte

| Sportfreak a răspuns:

Ti-e ti-ar placea daca cineva i-ar face ochi dulci iubitului tau? tongue
Nu te baga, daca este intr-o relatie big grin

| p5ych0 a răspuns:

Nu.

| Ralucaa69 a răspuns:

Nu. Daca vroia ceva serios cu tine nu era intr-o alta relatie.

| Rodica25 a răspuns:

Merita sa lupti pentru o persoana pe care o iubesti, avand in vedere faptul ca persoana respectiva este intr-o relatie e cu totul altceva, iar daca persoana respectiva nu rupe relatia pe care o are pentru a fi cu tine..nu are rost, sa lupti in zadar..doar daca si acea persoana lupta pentru a fi cu tine!

| Catapufusel a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa lupti pentru o persoana atata timp cat ea este in alta relatie.Nu este frumos sa te bagi in relatiile altora.Cred ca nici tie nu ti-ar place.

| Dobre_Dana_1991 a răspuns:

E bine sa ii spui ce simti. Daca nu simte acelasi lucru pentru tine il poti uita si poti sa-ti gasesti pe altcineva.

| sert a răspuns:

Nu merită. E o irosire de timp să stai, mai bine cauţi pe cineva disponibil şi care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Mai rău îţi faci