Poti sa faci si putina sala, dar care sa fie mai mult o recreere, decat o munca asidua. Pentru cine nu stie, aparatele de gimnastica se gasesc tot in sala. La varsa ta este necesar sa combini gimnastica: bara, paralele, cal, spaliere etc. cu jocurile sportive individuale sau colective, atletismul. Asta pentru ca al tau corp sa se dezvolte armonios. Nu pot sa-mi dau seama cum un volei iti dezvolta musculatura partii superioare a corpului, dupa cum zice madam Iordan (Annastassia) experta in dezvoltare armonioasa a barbatilor.
Pai m-a enervat destul de rau aseara sa zica mersi aseara ca nu m-am ambalat rau si ca am pastrat un limbaj aproape decent.In plus e un cont anonim / Si e femeie si dupa unele femei nu ai ce sa te iei.
Face ca eu nu sunt persoana publica si la varsta mea fac ce nu a facut ea cand era ca mine (Sunt persoana publica odata ce ma afisez pe YouTube / Instagram / Etc.) Adica sunt in stare sa administrez 4 canale de YouTube si 5 conturi de Instagram
In plus din voley ce sa inavat sa arunc o minge daca ea nu stie am practicat oina 2-3 ani de zile pana m-am lasat
E o simpla femeie dupa mine (Annastassia) care nu are ce sa faca cu viata ei si tata 24/24 pe TPU si se mai ia si de copii/adolescenti ca ea e buricul pamantului mda.
Unde la instructori de 2 bani?
Daca respira corect, nu o sa ii se lase nimic, acei instructori ori nu au pus mâna pe carte si nu au experienta destulă, ori nu vor sa se încurce cu copii.
La 2 doi sau la doua? Nu e bine nici cu o varianta. Cu una sau cu unu este de ajuns. Nu te lua dupa ea, ca asta trebuie stimata doar pentru faptul ca nu stie nimic.
Este chiar recomandat, pe la varsta de 16-17 ani sa incepi mai light, te va ajuta sa te dezvolti foarte frumos. Dar nu, nu la 14.
La o firma care isi respecta clientii unde sunt instructori calificati. E destul sa intrebe un doctor si primeste acelasi raspuns ca si de la instructor. Se pare ca esti cam habarnist. Bafta!
La o firma de 2 bani poate
Lasă tu instructorii aia calificați pe o diplomă de 25 de milioane, instructorii aia de sportivi de performanta, nu zic astfel de baliverne ci fac atleți de la vârste de 7-8 ani.
Da, amplificarea fiecarui tesut din corp este la o capacitate maxima in aceasta perioada fata de cele pe care le vei mai avea dupa incheierea acesteia. Spui bine in legatura cu David Laid, dar, totusi, el a crescut atat in inaltime si datorita tipului sau somatic. Jeff Seid atunci cand s-a apucat de construirea muschilor cu ajutorul greutatilor avea in inaltime ~ 168 cm si in ciuda aparatelor cu care a lucrat, a mai crescut inca 15 cm. Aceste celebritati sunt unele dintre distrugatoarele acestui mit. Daca ai vreun dubiu in ceea ce priveste stoparea cresterii in inaltime prin lucrul cu anumite masinarii de la sala, poti pur si simplu sa nu lucrezi la ele.
Sincer daca vreti sa aflati mai multe detalii din ce cauza am vrut sa ma apuc de sala pm pe insta @alexandru_radu32
Pentru ca esti in varful cresterii, nu cred ca este ok sa te apuci de sala cel mai bine ar fi sa astepti pana faci 18 ani atunci cand putem spune ca procesul de crestere aproape s-a terminat
Se poate apuca si de sala, dar usr cu greutatile. Gimnastica este benefica si la aceasta varsta. Dar tineretul considera sala doar acele exercitii care fac muschi rapid, dar care muschi vor ajunge dupa o vreme ca pastrama din galantar.
Da, merita, dar sa nu lucrezi cu greutăți deasupra capului sau care îți pun presiune pe corp (genoflexiuni cu bara, presa).
patrizia696 întreabă: