Rasfat-o, arata-i ca tu o iubesti chiar daca ea inca tine la altu' isi va da seama pana la urma
Pai....incearca sa fii mai bun decat actualul si daca spui ca ea ti-a cerut sa fiti impreuna inseamna ca te place,ce sa mai cucersti,uite o metoda duceti-va undeva,la tine, la ea, nu stiu cand nu sunt parintii acasa si faceti dragoste, dupa o sa se desparta de el si o sa fiti impreuna, crede-ma chestia asta va apropie mult!
Eu am impresia ca se cam joaca cu tine si sincer daca vei incepe,, sa fugi dupa ea,, nu ajuta cu nimic asa ca zii ori cu mine ori cu el tu decizi, dar dai timp de gandire pentru ca daca iti raspunde pe moment va fi in continuare cu el pe la spatele tau.Asta e parerea mea dar tu totusi gandeste te daca merita
Incearca sa fi mai diferit fata de actualul pe care il arefai pe plac scoate la iesiri vorbiti mai deschis si voi spune-i ca ai planuri marete cu ea spune-i in fata ce simti nu mai sta pe ganduri pana nu este prea tarziu.Bafta!
Eu zic ca nu mai merita sa stai si nici sa ii mai dai importanta deja ea l-a ales pe el si nu pe tine orice ai face nu o poti desparti de el pentru ca ea a ales deja eu zic ca daca o sa mai incerci sa o cuceresti incerci degeaba asta e parerea mea... sper sa iti fie de ajutor si sper sa gasesti o fata care sa te iubesca doar pe tine...