Buna
Eu imi petrec destul de mult timp in fata calculatorului.
Insa nu as da pentru nimic in lume plimbarile in parc cu catelusa mea sau cu rolele.
In niciun caz pentru mess
Intotdeauna mi-a placut sa practic diferite activitati in aer liber.
Uneori da suntem mai expusi la mess decat la plimbarile in parc din cauza ca netul ne acapareaza.
Stau mult pe mess...insa e mai frumos in parc, plus ca mai vezi oameni, si vorbesti cu prietenii "pe viu"
Niciodata... dar nici adepta plimbarilor in parc nu sunt.Am inlocuit messul cu mobilul si TPU.Am o luna de cand nu am mai intrat pe mess.Inainte nu puteam sa nu am vad online, am renuntat si la mess si la vestitul hi5.
Eu imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, lucrez foarte mult, pe msg stau de vb doar cu apropiatii si asta din cand in cand, preferabil este sa ies cu familia la iarba verde sau la plimbare.
Banuiesc ca dupa un timp, ajungi sa te si saturi de mess, insa cel putin in cazul meu, nu m-as putea satura de plimbari in parc. plimbarile alea lungi, de seara, inainte de culcare. Dragut.
Eu m`am plictisit de mess si de internet, dar daca cateodata nimeni nu iese sau sunt plecati toti, eu ce sa fac? Ma dau cu capu` de pereti si astept sa intre careva
In parc nu prea ies, mai des ies pe faleza Dunarii care e de vreo 3-4 km... aici la noi in Galati... oricum e mult mai frumos sa iesi seara cu prietenii pe faleza decat sa stai in fata calculatorului mai ales acum vara pe caldura asta.
Va chem pe toti in Galati sa va plimb prin cele mai faine locuri din oras:*
Nu...pentru mine messul este doar o pierdere de timp, il foloesc atunci cand timpul nu este prea bun pentro plimbare sau cand nu am ce face
Uneori prefer sa stau pe messenger decat sa ma plimb singura de nebuna prin parc ... ar fi absurd...
Deci.luand in considerare nr "adolescentzior" pe care ii vedem in parc la ora actuala .la o plimbarica cu prieteni sau iubita.nu putem crede decat ca e mai cool sa stai acasa n fata pc decat o plimbare in parc care e deja expirata..numai batrani zarim prin parcuri .trist
Anytsa întreabă: