Scumpo,nu trebuie sa te tai pentru niste oameni care iti fac rau sufleteste.Tu trebuie sa fi puternica si increzatoare.Eu sunt sigura ca tu ai ceva special.Cati ani ai?(scuze ca intreb)
Eu daca as fi in locul tau as avea un motive bune de a trai de ex.as incerca sa fiu puternica si sa le arat acelor oameni care au ras de tine ca pot si mai mult de cat ei.Gandeste-te ca uni copii care sufera de ceva boala isi dorec extrem de mult sa traiasca.Si tu iti doresti sa mori? De ce? Pt.ca si pe strada ta o sa iasa soarele.Nu te descuraja asa brusc.Asa sunt uni oamnei rai.Nu trebuie sa pui la suflet. Imi pare rau pentru. tine.
Buna,inainte de toate vreau sa iti spun ca,in momentul cand mai simti nevoie sa te tai sau sa faci un gest nebunesc,gandeste-te ca sunt alti oameni pe lumea asta care nu au sansa sa mai traiasca inca un minut pe planeta asta alaturi de cei ce o/il iubesc deoarece viata le este furata de vreo boala sau vreun accindent, gandeste-te la cei care ar da orice sa mai respire inca o data si tu iti bati joc de viata ta, doar din cauza unor frustrati, rasisti care nu merita nici sa ii pomenesti. Sa iti spun pe scurt povestea vietii mele, pana la 17 ani am fost un baiat dependent de fotbal si prea putin imi pasa de fete si orice altceva se petrecea in jurul meu,insa apoi am gasit acel sentiment care ne face pe toti sa renuntam la tot pentru el,IUBIREA,dar din pacate niciodata nu e asa frumos cum pare,eram unul din cei mai optimisti oameni care puteau exista, daca imi puneam ceva in minte nu exista sa nu reusesc, dar totul s-a schimbat, prima iubire s-a terminat brusc, dupa 1 an si jumatate in care am oferit tot ce am mai bun, ba eram sa renunt si la familie pentru acea iubire, a doua la fel am fost folosit doar pe perioada scolii(perioada in care iubitul ei era in Grecia la parinti) am fost folosit pe post de jucarie sexuala si din nou sentimentele mele, visele si tot ceea ce construisem in jurul meu simteam ca se termina, ultima relatie mai lunga si cea mai importanta din viata mea a avut 2 ani si 8 luni si s-a terminat acum o saptamana cand eu fiind plecat din tara,singur,am primit o lovitura care m-a facut sa cred ca totul din jurul meu se prabuseste,eram aici tot pentru ea,pentru ai ii oferi o viata mai buna,dar s-a dovedit ca plecarea mea a fost o portita prin care ea si-a gasit fericirea in alta parte,din acel baiat optimist care credea ca nimic nu ii sta in cale,am ramas un baiat singur fara speranta,foarte pesimist,care numai are incredere in nimeni,dar dc sa ma omor? Dc sa ofer satisfactie celor ce mi-au facut rau,dc sa imi bat joc de cei care isi doresc un minut in plus langa cei dragi,stiu cum e sa iti doresti sa numai fii,dar nu fa asta,pentru ca oricat de greu ti-ar fi gandeste-te la lucrurile din jurul tau care sunt bune,gandeste-te la persoanele care te iubesc, la familie, la anumiti prieteni si la acele care numai au de trait nici o secunda in plus.
P.S. Eu iti ofer sprijinul meu, pentru ca spui ca nu ai nici unul, un prieten bun e tot ceea ce ai nevoie. Te pup ai grija de tine.
Nu nu nu te rog nu fa asta
esti romanca si ei sunt gelosi e si normal sa nu te placa dar asta nu inseamna ca esti o ciudata esti doar normala doar ca in mintea lor normal are alt intelessi nimeni nu e mai bun ca tine si ce-ti pasa asa de mult de parerea lor eu sunt criticat mereu pentru orice fac te rog nu-i mai baga in seama doar iti fac rau incearca sa iti faci prieteni ai toata viata inainte de ce sa renunti eu sunt pe Ray_Less daca mai vrei sa vorbim si sa te descarci
Nu cred ca striga dupa tine in curtea scolii ' esti foarte urata, omoara-te '
Sti ce pana la urma sunt doar niste tampiti handicapati dreacu oameni prosti si nu ii inteleg si ce daca striga dupa tine nu ii baga in seama nu gandesc capul lor suna a gool ai multe motive sa traiesti ai aceiasi varsta ca si mine si te intelg perfect deoarece am patit la fel si eu dar in angli din pacate eu mam razvratit asupra lor i-am injurat in romana cum am putut si cand cineva se lua de mine nu scapa usor dar tu sa nu faci asa ca nu iti face bine nu te mai taia eu unul mi-am gasit refugiul in muzica acum insa m-am intors in tare dar cand eram acolo toata ziua ascultam melodiiile mele preferate si nu mai bagam pe nimeni in seama Crede-ma la cati prosti am intalnit mam shimbat complet sa nu ii lasi sa te influenteze bafta
Nu fa asta! Toti oameni sunt frumosi si au ceva special.Tu esti in aceeasi situatie cu mine : eu sunt noua in scoala si toti rad de mine ca sunt timida, si eu ii ascult cum fac misto de mine, pana acum cateva zile si eu credeam ca nu mai am pentru ce sa traiesc dar am invatat sa nu ascult ce zic alti despre mine si cred ca asta ar trebui sa faci si tu.