| nicoleee30 a întrebat:

Mi-a dat 'friendzone' baiatul cu care am avut o relatie timp de 2 ani. Ce sa ma fac? El spune ca ma iubeste, dar ca ma vrea doar ca pe o foarte buna prietena. Adica ma saruta si vrea sa facem 'dragoste' in privat, dar in vazul lumii ma vrea doar ca pe BFF-ul lui. Ce sa inteleg din toate astea? Ce imi recomandati? Sfaturi va rog! Multumesc si funda :*

5 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Poate nu te mai iubeste, altfel nu ar vrea ca in vazul lumii sa-i fii doar bff. Mie mi se pare ca te foloseste doar, bff nu se saruta si nici nu fac love. Da-i si tu friendzone (app, doar fetele au asa ceva si inseamna iubire frateasca). Daca te-ar iubi ar fi mandru ca ii esti iubita, si daca nu vrea relatie ca se teme ca o sa-l sufoci, ar putea sa iti spuna ce il deranjeaza si tot sa ii fii iubita.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Inseamna ca el nu vrea totusi sa aiba o relatie serioasa. Lasa-l un timp sa se gandeasca si sa reflecteze mai bine asupra a ceea ce vrea si pe urma ai o discutie serioasa cu el in urma careia vezi ce decizie poti lua.
Fi calma, rationala si nu dispera, pentru ca timpul le va rezolva pe toate.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!

| Borsko a răspuns:

Nu cred ca te vrea pe tine, ci doar sexul laughing)

| Stelutza1990 a răspuns:

Minte: nu te iubeste. vrea doar sa te foloseasca : sex si batista de sters nasu, cand ii curge. scapa de el si vezi-ti de viata ta.

| c0sty234 a răspuns:

Iubeste-l si tu e bine ce face el. Nu intelegi tu e o chestie de baieti vrea sa te tina doar pentru el...