| Ioanaaaandrei23 a întrebat:

Mi-a intarziat menstruatia cu 8 zile am 18 ani si am avut un contact sexual protejat tin sa mentionez ca aceasta luma am fost foarte stresata am suferit un accident as vrea sa stiu daca este vorba de o eventuala sarcina sau stresul mi-a dereglat menstruatie daca da cand ar trebui sa imi vina si ce ar trebuie sa fac ca sa grabesc menstruatia?

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Treaba este simpla: mergi la farmacie ia un test de sarcina si vezi ce iese. Daca nu te multumeste, mai poti incerca inca o data cu un altul de la alta firma insa nu in aceeasi zi. Daca iese negativ acest test, atunci sigur este de la stresul accidentului si nu trebuie sa intri in panica fiindca menstruatia va veni singura si nu o poti tu provoca, deci rabdare! Poti sa mai bei cate un pahar de vin rosu, care ar favoriza asta! Relaxeaza-te, dormi suficient, mananca sanatos, sport si aer curat! Numai bine!

| Ioanaaaandrei23 explică (pentru Caro34):

Si pana cand crezi ca v a intarzia daca este din cauza stresului?

2 răspunsuri:
| CristinaAnnabella a răspuns:

Eu cred ca este si de la stres dar si de la hormoni, si eu cand mi-am început viața sexuală am avut dereglari foarte mari, dar în timp a trecut totul de la sine