| inger-ranit a întrebat:

mi-a murit catzelusa... straight face a calcat`o masina, am impresia ca e vina mea, dar nu e... nu mai stiu ce sa fac crying era "fetita" mea

sper sa nu radeti sad

8 răspunsuri:
| brunetteee a răspuns:

Nu radem sad

eu una stiu prin ce treci sad

sincer nu stiu ce sa faci, ia`ti un alt catel sau nu te mai gandii la ea sad

| VoiceWithin a răspuns:

Nu-i de ras iubita, stiu ca e greu... si mie mi-s-a intamplat cu pisicutii si catelusi e greu, acum 1 luna apoximativ mi-a murit hamsterul, of, chiar imi pare rau si sper sa treci peste asta, ea te priveste de acolo de unde este si vrea sa nu mai fii trista, sunt sigura de asta sigh ma bucur totusi ca mai sunt iubitori de animale in lumea asta rea. Te pup si sper sa te mai linistesti :*:-

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

N-o sa radem, iar cel ce va rade inseamna ca e un tampit care nu stie ce bun prieten e un animal.
Stiu cum e, eu am multi caini si ma atasez super repede de ei. Sunt foarte buni prieteni, iar cand "prietenii" nostri sunt ocupati cu altele si nu le pasa, lor mereu le pasa. Fa rost de un alt caine, pune-i acelasi nume, consider-o ca si cum ar fi aceea. O sa treaca, toate trec, dar toate lasa urme. Si nu e vina ta, nu e vina nimanui, tuturor ne e scris ceva "acolo sus".
Linisteste-te si fa rost de un alt caine!
Te pup, ai grija de tine si de ei! :*

| PureCherry a răspuns:

Si eu am o catelusa pe nume tina si nu stiu ce m-as face daca ar muri.cred ca as inebuni.
Oricum te sfatuiesc sa incerci sa uiti,, stie,, ca o iubesti mult.
Este tragic cand moare cineva drag, dar trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca.cryingcrying nu mai e.
TE INTELEG PERFECT!

Te pup sper sa poti trece peste asta!happy

| biabianca a răspuns:

Eu una nu cred ca e vina ta straight face
Poate catzelusa ta statea pe sosea si a calcat`o o masina venind din viteza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kids_psiho e adresa unui psiholog de adolescenti si copiii. Incercati-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.si mie mi-a murit catelul acum 4 luni dar a fost o perioada grea dupacea am primit un alt catel tot asa mik si blanos i am poos numele Latie si caredema ca daca iti iei alt catel si arunci lucrurile sau marog macar le pui undeva vei uita repede de fostul catel. sper ca nu te am ranit.

| veronica_5138 a răspuns:

Se mai intamla si chestii din astea... dar asa e viata...„unul moare pentru ca altul sa traiasca"sad