| SadBoyForever a întrebat:

Mi-a murit porcusorul de guineea acum un an si inca nu pot sa il uit, imi vine sa plang, cand vad cate o poza cu el, a fost in camera mea 7 ani, l-am iubit enorm cum fac sa trec peste moartea lui?

Va rog frumos, vreau un sfat.

11 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Si eu am simtit asta pe propria piele.
Mi-a murit cainele care il aveam de cand aveam 2 ani si a stat alaturi de mine si de familia mea 10 ani dupa care a murit si mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu il mai am, si am plans foarte mult dupa el ( l-a lovit un tir mare exact cand mergeam pe bicicleta si el pe langa mine ) sad mi-a fost atat de mila de el cand l-am vazut cum isi pierde ultima gura de aer in fata mea crying.
Dar dupa cateva luni mi-am luat altul si m-am obisnuit cu el.
Si il am de 3 ani si pe asta si il grijesc foarte mult. happy
Pa, pa! happy

| suffarstar a răspuns:

Daca iti moare cineva drag, nu e frumos sa nu il uiti? Nu conteaza ca doare, conteaza ca iti mai amintesti de el. Nu inteleg de ce va e frica de sentimente. Daca iti vine sa plangi, plangi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iti iei un alt porcusor(desi nu este acelasi sufletel cu totii avem nevoie de iubire). Asa ca, viitorul tau porcusor va sta inca 7 ani cu tine in camera. Ce zici? happy

| SadBoyForever explică (pentru anonim_4396):

Eu stau la bloc, sunt mare si nu prea am spatiu sa tin iar un porcusor si problema este ca eu mai am un catel si o pisica la casa deci am animale ma intelegi?

| SabinaQueen a răspuns:

Stiu cum te simti si mie mi-a murit catelusa, dar cred ca ceea ce trebuie sa faci e sa-ti iei un nou porcusor de guineea(daca vrei). Dar ce ar trebui sa mai faci e sa-ti dai seama n-o sa poti sa suferi mereu trebuie sa te gandesti sa incerci sa fii fericit. Stiu, suferinta e mare, crezi ca nici un animal nu l-ar putea inlocui, dar macar incearca! o zi buna iti doresc.

| awspam a răspuns:

Sunt fiinte care se duc cand le vine timpul dar raman acolo si trebuie sa ne bucuram ca am avut ocazia sa traim alaturi de ele, pentru putin dar cu siguranta ne au fost alaturi,,, de uitat nu o sa il uiti dar trebuie sa mergi inainte,

| SpookyKid a răspuns:

Stiu cum e sa iti moara un animal pe care il iubesti...mie mi-a omorat cainele propria mama, yeah i know, she has no soul, nu am vorbit cu ea o luna desi stau in aceeasi casa anyway...cred ca ar ajuta mult daca tiai lua un alt animal, poate ar fi mai ok altceva decat un porcusor ca sa nu iti aduca aminte de celalalt.Dar sper ca esti constienta ca si acel animal va muri la un moment dat, asa e natura

| SadBoyForever explică (pentru SpookyKid):

Sincer, nu pot sa cred ca mama ta a facut un asemenea lucru, mie anul trecut cand mi-a murit porcusorul de guineea, mami a plans si ea cu mine, tin sa precizez ca a murit sub privirile noastre in timp ce noi il mangaiam de-asta a fost dureros pentru mine, oricum eu mai am 2 caini la casa, eu stau la apartament dar chestia este ca la apartament este greu sa tii caine sau pisica, oricum incerc sa ma obisnuiesc cu timpul, desi stiu ca amintirea lui o sa dainue vesnic in subconstientul meu.

| SpookyKid a răspuns (pentru SadBoyForever):

Clar ca o sa iti fie greu sa treci peste cum este de altfel mereu cand pierdem pe cineva drag, sincere regrete, stiu si eu cum e mai ales cand mama mea la otravit cu mainile ei...nu am o relatie prea buna cu mama mea, mi-e mama vitrega si nu are un suflet deloc bun dupa cum am zis...

| AnotherOne02 a răspuns:

Mie mi-au murit cred ca...20 de caini si acum o luna a mai murit unul, pe care il iubeam foarte mult, dar cand am aflat ca am murit nu am main plans, nu am simtit nimic.
Cred ca trebuie sa experimentezi asta pana cand te acomodezi si nu mai simti nimic.

| Sebastian2014 a răspuns:

Stiu cum sa te ajut. O sa iti las un mesaj privat.