| c0qqu3tte a întrebat:

Mi-a plăcut de un băiat și i-am trimis o cerere de prietenie pe Instagram, dar nu a acceptat-o. Totuși, am observat că, de când i-am trimis cererea, a început să se uite constant la mine, de mai multe ori. De fiecare dată când mergeam la magazinul școlii și ne întâlneam, mă privea insistent. Chiar și atunci când vorbea cu prietena lui, se uita după mine. În perioada în care a început să se apropie de o altă fată, se uita foarte mult la mine.
După ce a început relația cu ea, nu a mai manifestat același interes și nu se mai uita deloc după mine. Totuși, acum acum o lună jumate din cauza vacanței de vara, la o reîntâlnire cu clasa, când eram mai retrasă și abia ajunsesem, a început din nou să se uite insistent la mine. Chiar și când am plecat, prietena mea mi-a spus că s-a uitat la mine pentru scurt timp în timp ce treceam pe lângă el.
Ce nu înțeleg este că, deși acum are prietenă, continuă să se uite după mine. Mi-a plăcut de el la un moment dat, dar acum nu mai simt același lucru.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

El nu continua sa se uite dupa tine, ci tu te holbezi si asa ii atragi atentia.
uita de el, ca de era interesat, venea macar sa-ti vorbeasca, dar chiar nu-l intereseaza persoana ta, de aceea nu da doi bani.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Daca i-ai dat cerere de prietenie și nu ți-a acceptat o înseamnă că nu te place sau are relație. Daca ți-a plăcut de el la un moment dat și acum numai îți place de el înseamnă că aia nu a fost iubire

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Poate se uita la tine pentru ca nu vede!