Nu stiu incearca incerc si eu ca-s curioasa desi nu cred in superstiti, si dupa cat timp se presupune ca ti se indeplinesti dorinta? ca sa stiu si eu uite o sa incerc iti zic daca la mine a dat roade
Pai este fff posibil daca si tu acgtionezi
poti sa scrii mereu la revelion numele unui baiat p hartie, dar daca el nici nu stie de existenta ta NOTHING HAPPEND
Buna! Nu am auzit de asta dar nimic nu este imposibil. Incearca in mai multi ani si vei vedea. O sa incerc si eu. Miracolul poate aduce orice deci nu te gandi ca nu se poate. Situatiile sunt diferite. Sper sa se adevereasca si sa profiti de asta! Raspunsul meu sper sa te fi ajuat!
Un an nou fericit, cu multa sanatate si tot ce iti doresti!
Cu drag si stima, Ioana!
Superstitiile sunt niste scuze petrnu a explica anumite lucruri. Daca ne merge prost spunem ca am avut ghinion, de ce am avut ghinion? Deoarece am trecut pe sub scara. Sau cand ne dorim sa obbtinem un anumit lucru, cand incepem sa ne pierdem speranta gasim o superstite pentru a nu ne pierde speranta, de exemplu cand iti place de cineva si vrei sa fii cu aceea persoana gasesti o superstiti ca cea cu foaia si numele. Chiar daca stim ca nu are legatura cu viata reala noi tot credem aceste superstitii fiindca ne place sa credem in ele. In cele din urma nu e nimic rau sa incerci, poate cine stie, chiar ti se indeplineste dorinta