Normal ca nu se uita nimeni la toate, dar daca sunt situatii exceptionale se vor uita
Adica cum am zis eu sa te dea supraveghetorul afara si ii trebuie dovada asa-i?
Ori asa, ori se gasesc niste teze suspect de asemanatoare
Se pastreza inregistrarile pentru cazul in care trebuie dovedit ca ai copiat.Nu intotdeauna e cineva la monitor, dar se poate intampla.
Am instalat camere pentru examen. Zilele astea adun filmările și le pun pe DVD-uri pentru păstrare.
Eu mă uit un pic din curiozitate. Și să fiu sigur că a funcționat totul bine.
Dar e adevărat că filmările sunt stocate și păstrate în școala unde ai dat examenul.
Probabil că n-o să le cere nimeni să le verifice. Cele de anul trecut nu s-au cerut. Dar dacă se cer: le dăm.
Oricum, cel mai sigur e să stai cuminte la examen... să nu faci prostii. Altfel riști.
N-am facut prostii da eram curios ca uni colegi isi intorceau capu si nu le faceau nimic si eu cand mi-am intors capu spre fereastra m-am temut ca ma filma camera si ma da afarra
Pe geam cred că ai voie să te uiți. Eu obișnuiam să iau câte o mică pauză și să privesc aiurea... Pff... Nici nu mai știu câte examene am dat: adună 3 ani de facultate cu 2 de master + tot felul de cursuri și examinări după ce am intrat în învățământ în 2009. Oricum, încă mi se pare că ieri eram în clasa a VIII-a și am dat Capacitatea (mate + română + geografie). De fapt a fost în 2002.
Ce note ai luat la capacitate ?
9 la română, 9.80 la geografie și 6.55 la matematică... dar m-am scos cu media 10 pe clasele I-VIII. A fost suficient cât să intru la profilul și liceul dorit.
Am făcut niște greșeli la matematică. Habar n-am cum am reușit. Și-acum mi-e rușine. Ceva de genul: Dacă 2 oameni sapă o groapă de 2 metri în 2 zile... - eu am zis că: 4 oameni o vor săpa în 4 zile. În România se cam întâmplă.
Dacă n-ar fi, n-ai avea ce povesti. Să nu spun de BAC cum niciun supraveghetor n-a zis că nu-i voie să copiezi, ci stăteau la ușă „de 6".
Oricum, cu ce-am învățat cu aia am rămas. Și dacă învățam mai mult, în cei 17 ani de școală era și mai bine. Fiecare își face propriul viitor în mare măsură.
Succes!
Azi sărbătorești un an de când ajuți lumea pe TPU. Lasă grijile școlii. Vacanță plăcută!
A da chiar nu am observat
Da si chiar ca sunt in vacanta gata si cu examenele