| EmHinoki a întrebat:

Mi.am cumparat de cateva zile un bichon havanese are 4 luni si e baiat. Idee e ca nu a fost tocmai bine ingirjit de unde l-am luat si adv e ca tipu' nu l-a spalat nici macar odata. Pe sora lui am vazut.o fiind cumparata de mica de o doamna si arata ft ft bine,in schimb cainele meu nu arata tocmai admirabil. Cainele este pur., deci ce i-as putea face sa arate mai..normal!?

3 răspunsuri:
| Useria a răspuns:

Daca e murdar, spalal(logic), daca e slab da-i multa mancare(dar nu sa ii dai sa manance "1 tona" intr-o zi ca poate sa ii vina rau pentru ca se poate sa nu ii fi dat mancare de demult si ii dai stomacu peste cap...ii dai regulathappy )daca e chiar asa trist joaca-te cu el mult, daca fuge de tine fa asa inact sa aiba incredere ca nu ii faci rau si daca vei continua asa, va arata nu admirabil ci extraordinar!winking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, mergi cu el la un medic veterinar, fă i niște analize vaccinuri să vezi dacă este sănătos, și medicul î ți va recomanda ce mîncare să îi dai și de cîte ori pe zi.

| Fuchii a răspuns:

happyDu-l la un centru pentru câini și vezi cu ce te pot ajuta acei oameni... știu mai multe despre animale deci îți pot rezolva problema cu, câinele.