| Myr3ll1994 a întrebat:

Mi-am cumparat o cartela cosmote vibe de 5 euro si nu stiu ce extraoptiunii exista happy ma putesti ajuta, care este cea mai buna oferta?

3 răspunsuri:
| Andrei00RoLLer a răspuns:

Ofertele astea is varza laughing) am eu o cartela de cosmote cu o optiune mult mai fainawinking Super unlimited si ai:
3000 minute cosmote si romtelecom
150 minute nationale si internationale
100 mb trafic de date si
mesaje nelimitate in orice retea
cu doar 5 euro laughing) deci... asta e mult mai bunawinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei00RoLLer):

100mb trafic de date? pe 3075 vibe ai net nelimitat si alte celebig grin

| Razvan_Popescu_1994 a răspuns:

Salut, mirell!
Asta am luat de pe pagina celor de la Cosmote:
Extraopţiunea 3075 VIBE

O extraopţiune cum nu s-a mai văzut, acum si la Cartela VIBE

Indiferent că eşti utilizator nou sau existent de Cartela Cosmote VIBE, activează până la 11 aprilie 2012 extraopţiunea 3075 VIBE şi beneficiezi de:

3000 minute în Cosmote pentru apeluri voce şi video
3000 de minute în reţeaua fixa Romtelecom
3000 SMS-uri şi MMS-uri în Cosmote
75 minute naţionale şi internaţionale (reţele fixe din Uniunea Europeana şi reţele fixe şi mobile în S.U.A., Canada şi Israel)
75 SMS naţionale

totul pentru 5 euro credit pe lună

Notă: Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din ţările Uniunii Europene şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Convorbirile iniţiate către alte detinaţii fixe din Europa vor fi tarifate conform tarifelor standard (vezi secţiunea Tarife, www.cosmote.ro).

Activarea extraopţiunii

Poti să-ţi activezi extraopţiunea 3075 VIBE:

apelând gratuit *100# sau 1234
sau
printr-un SMS, fără text la numărul gratuit 303

Dacă eşti utilizator Cartelă COSMOTE Vibe şi ai activate alte extraopţiuni sau nu ai o extraopţiune activă, atunci poţi solicita activarea extraopţiunii 3075 VIBE din oferta curentă la preţul de 5 euro credit lunar.

Minutele şi/sau SMS-urile şi/sau MMS-urile rămase neconsumate din vechea extraopţiune se pierd în momentul activării extraopţiunii 3075 VIBE.
Extraopţiunea se reactivează până la data de 11 decembrie 2013 cu condiţia să ai minim 5 euro credit în cont.

Pentru a trimite şi/sau primi mesaje multimedia (MMS) trebuie să îţi activezi Serviciul MMS şi să-ţi configurezi telefonul pentru utilizarea acestui serviciu. Detalii pe www.cosmote.ro la serviciul MMS.
Extraopţiunea se poate activa o singura data în timpul unei luni calendaristice.

Bafta!