Fb este o mare prostie. asa aveam si eu. sute de prieteni si in real de asemenea in scurt timp mi-am inchis fb pentru ca pur si simplu mi se parea o idiotenie sa-mi traiesc viata pe fb. apoi in real maj. prietenilor disparand in concluzie. daca, conteaza asa mult popularitatea ..este grav, deorece acei copii sunt niste prosti..care se cred mare smecheri traindu-si viata pe fb... chiar daca esti nepopular si ai prieteni mai putini e super bine! de cat sa ai sute si doar 2-4...sa-ti fie cu adevarat prieteni..este o chestie de moment fb :*
Mersi! Este exact răspunsul pe care-l caut.
Ok, era sa incep prin ironie, dar e doar o intrebare, imi pastrez ironiile pentru intrebari tampite.
Nu facebook-ul este de vina, ci persoana care-l foloseste, si sincer sa fiu, majoritatea care spun ca facebook-ul este un lucru tampit, sunt ei insisi tampiti.
Erau vremuri in care stateam de dimineata pana seara pe TPU. Oh Doamne, TPU e o prostie, provoaca dependenta, ar trebui sa se inchida.
NU!
A fost alegerea mea, asa cum a fost si alegerea ta sa stai pe facebook, si a tuturor celor care au facut la fel, au renuntat si acum spun "a fost o tampenie".
NU este o tampenie, facebook-ul poate fi folosit intr-un mod bun, asta daca stii sa te folosesti de el, folosesc facebook de peste 5 ani, si singurele lucruri pe care le-am faut au fost sa cer temele cand aveam nevoie, sa citest stiri ca sa nu fie nevoie sa ma uit la tv, sa-mi fac o pagina de facebook pentru canalul de youtube, si sa ma inscriu in 2 grupuri, unul care se ocupa cu ce ma ocup eu pe youtube, altul care este format din colegii clasei mele.
NU sunt dependent de facebook, intru ca sa ma uit ce-i nou, ce stiri mai apar, vreme, situatie scolara, orice nou, intru sa vorbesc 2-3 chestii cu unele persoane, asta DACA dureaza 1 min si atat.
Nu conteaza site-ul, ci cum este folosit, faptul ca este folosit de oameni obsedati de statul de vorba pana la 4 dimineata cu baieti sau fete "singuri/e" este fix problema lor.
Aici,iti dau dreptate si eu mai foloseam facebook pentru diferite chestii dar doar atat.Insa da, pentru majoritatea a devenit o obsesie ceea ce m'a facut sa dispretuiesc acest site deoarece unele persoane care le cunosc nici macar nu te baga in seama daca nu ai cont pe facebook, totusi e un site destul de util.
Este un site foarte util, nu ai de ce sa urasti site-ul, daca vrei sa urasti ceva, poti incepe prin a ura prostii care sunt dependenti de site.
Facebook este un site de socializare, asta nu inseamna ca daca nu ai facebook, nu existi, cum am mai auzit, daca ai facebook, pur si simplu ai un mijloc prin care poti sa te informezi.
Daca esti suficient de tampit incat sa ajungi sa vorbesti cu persoane pana dimineata, sa fi dependent de acest lucru, si dupa ce iti trece, sa spui ca facebook-ul provoaca dependenta, si e o porcarie, asta e fix problema ta (vorbesc la persoana a doua, dar nu ma refer la tine).
Imi pare rau te rog asta, dar incearca sa-ti folosesti mintea, si citeste bine ce am zis mai sus, nu ma face sa te numeste idioata, sau idiot, te rog, ca nu pari.
Cum am spus NU FACEBOOK-ul provoaca dependenta, ci OAMENII, care sunt tampiti.
SI eu am suficeinte like-uri la pozele de pe pagina de facebook, nu pe profilul meu, ci pe pagina pe care o am pentru youtube, asta nu ma ajuta cu nimic, nici nu ma face fericit, nici nu ma impresioneaza.
De ce pe prietena aia a ta o impresiona, si pe mine nu?
Depinde foarte mult de creier, de mentalitate, de prostia omului, prietena aia a ta era, sau poate inca este o proasta, pentru ca pune accent pe niste like-uri de cacao, care poate nici nu inseamna ca o persoana apreciaza ce ai facut tu, poate a dat like din greseala, sau a dat like din politete sau mila, atat.
Daca prietena ta se bucura, si o facea in halul ala, inseamna ca are un IQ destul de scazut, pentru ca sa te bucuri pentru niste chestii atat de tampite, e un lucru destul de penibil.
NU facebook-ul provoaca dependenta, eu nu sunt dependent si nici n-am fost vreodata, singurul lucru la care il folosesc e sa ma uit la ce-i nou, si am vorbit cu persoane, si am primit like-uri, si totusi nu am ajuns dependent, conteaza de persoana care foloseste facebook-ul, si cum il foloseste.