anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut o prietena si poate voua o sa vi se para o intrebare stupida dar eu chiar nu stiu cum sa reactionez atunci cand o sun ce sa ii spun? Buna e cam banal, as vrea sa ma port cu ea mai altfel decat alti. in plus cand vreau sa inchid ( nu stiu ce sa ii spun ca sa ii arat putina afectiune sau ma rog. ) as vrea parerile unor baieti / fete care stiu sa vorbeasca, astept raspunsuri dau funda!

Răspuns Câştigător
| Cirus a răspuns:

Aici nu prea are importanta caracterul baiatului, timid sau cu tupeu. insa dupa parerea mea, ai putea sa incepi ca toata lumea, cu buna urmat de un alin, aici tu decizi cum o alinti sa ii placa. sa o faci sa fie nerabdatoare sa o suni doar ca sa auda cum o alinti, daca intelegi unde vreau sa punctez. cand inchizi poti sa ii aduci aminte de cateva aspecte, ba chiar sa schimbi subiectul de incheiere, si sa te intorci la alte chestii cum ar fi " ti'am mai spus cat de mult te plac/ iubesc / cat de mult mi'e dor de tine. / de ochii tai, / abia astept sa te vad maine, /as vrea sa fiu langa tine pana adormi, chestii de genu, fa'o sa se simta importanta, nu m'ar mira sa vb si mai mult, cand de fapt ar fi trebuit sa terminati convorbirea, spune'i sa mai stea de vb cu tine, nu insista daca nu vrea, restul poate aparea pe moment, depinde si despre ce vorbiti, nu ezita sa faci glume, sa mai radeti din cand in cand. astfel poate va ajunge sa te sune chiar ea cateodata, numai sa te auda cum o alinti, si ii faci complimente.winking sper ca am fost de ajutor.winking succes

p.s fii sincer, nu lasa emotia, sau timiditatea sa te cuprinda.

1 răspuns:
| baru a răspuns:

Sall. Fi natural si tot cea simti exprimate prin cuvinte. De exemplu: Ea pentru tine, banuiesc ca este ca un soare. Cand o vezi, te luminezi. Ca atare poti sa-i spui dimineata, Buna dimineata soare! Azi voi fi toata ziua fericit. Sti de ce? Ca te-am vazut. Este un exemplu. Femeile sunt de regula sensibile ca si unele cuvinte. Pa!