| candycane16 a întrebat:

Mi-am facut piercing in buric cu vreo 2 luni in urma. fata aia mi-a luat putina piele, vreo 6 mm. iar acum cind s-a prins si totul e frumos si bine, pielea are cam 1 mm, maxim 2 mm.ma deranjeaza deoarece de exemplul cind alerg piercingul sare, si simt putina greutate. ce as putea sa fac? sa imi fac din nou dar sa o rog sa-mi ia mai multa piele, sau de-acum sa las asa? pur si simplu am asa o impresie ca inca putin si pielea se rupe cu totul, sau doar imi pare asa.toate piercingurile sunt de marime standart? sau sunt si de marime mai mica, pur si simplu nu sta frumos la mine, piercingul mare, iar gaura mica de tot.(

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Si eu am avut exact aceeasi problema. Raspunsul este DA, intr-un final se va rupe, n-ai ce-i face. Iar solutia: scoate imediat cercelul si du-te la un cabinet medical, la un doctor cu experienta chirurgicala (sa nu mai mergi la aceeasi persoana la care ai fost prima data, e clar ca n-are experienta) si un medic iti va face o anestezie locala (in mod normal, trebuie sa-ti taie acel firisor de 1mm ca sa se anuleze practic prima gaurica) si iti va face o noua gaura MULT mai adanca. Eu exact asa am procedat acum cativa ani si de atunci nu mai am probleme, iar din gaura veche n-a ramas nici urma.
Bafta!winking

6 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Lasa ca e bine. se mai ingroasa pielea n-ai nici o grija

| Saturday a răspuns:

Te poti duce sa cumperi sau sa schimbi piercing-ul cu unul mai mic. Sper ca ti-am fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata ti se rupe gaura asta se intampla... eu am patit asa de 2 ori. corpul tau ti l respinge... o sa ramai cu dina mai cicatricea si cam atat. ti o zi din propria experinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata ti se rupe gaura asta se intampla... eu am patit asa de 2 ori. corpul tau ti l respinge... o sa ramai cu dina mai cicatricea si cam atat.ti o zi din propria experinta

| Raluka_8712 a răspuns:

Si eu tocmai ce mi-am facut unu singura. e superwinking

| monicha a răspuns:

Fata, ti se rupe gaura! asa am patit si eu de 2 ori. corpul tau ti l respinge. asta se intampla! o sa ramai cu ditamai cicatricea si atat tot! nu ti mai fa a doua oara ca tot asa o sa patesti!