| killer123456 a întrebat:

Mi-am facut un cont youtube de curan si cica se castiga bani am vazut pe net si mi-am activat si eu monetizarea e real asta cu bani? astept raspunsul

7 răspunsuri:
| Mihail2020 a răspuns:

Da se casitiga bani youtube monitorizeaza si pe GoogleAdsens se castiga (daca ai card:Visa, MasterCard.etc) si iti retrage bani prin card.
La 1000viwer=1-10$
Dar videoclipul sa fie Original nu Copy+Paste sau incalcarea drepturilor de autor la unui artist, emisiune TV.Iti poate inchide contul de Youtube.
Se castiga foarte bine.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mihail2020):

Nu esti platit pe view uri ci pe cate click uri sunt date pe reclamele postate pe clipurile tale

| Ðσℓℓ a răspuns:

Nu sunt prea informat.
Dar nu iti recomand nu te mai baga in belele.
Cu bani munciti nu intri in belele dar cu cei nemunciti da.
Mai bine nu incerca nu sti ce se poate intampla parerea mea. Acum fa ce vrei. funda?

| Mihail2020 a răspuns (pentru suntserios):

Daca nu stii sunt doua tipuri de Adsens poate stii poate te incurci.
1 Castigi bani din propriul sait cu reclamele ca ti le da Google sa le pui si din acele reclame lumea da click pe ele si castigi cativa centi sau chiar dolari in functie cat de popular este saitul tau si categoria care face parte (adica un sait care are un subiect Masini nu o sa pui reclame gen Mancare, Cosmetica, etc pui tot reclame gen Masini) si din acele reclame publicitate care ti le-a dat Google castigi cativa banuti.
2 Castigi bani de pe Youtube din vizualizari ei tin cont de numarul de vizualizari si din acel numar de vizualizari castigi o buna parte de bani 10$ castigi dar daca videoclipul este unu facut de tine 100% Original iti da voie.
Ca sa castigi bani trebuie sa respecti anumite reguli daca nu ori iti inchide contul ori te pune sa platesti drepturile de autor.

Sper ca te-am lamurit.

suntserios

Nu le incurc, adsens si site ul tau e o treaba youtube e alta treaba.

imi vine greu sa cred ca te platesc la numar de vizualizari, insa nu te contrazic, ma voi informa inainte nu sunt sigur inca

| Mihail2020 a răspuns (pentru suntserios):

Adsens are mai multe facilitati in care sa castigi si tu si ei.
1 Iti dau un tutorial cum se castiga bani din Youtube.
http://videotutorial.ro/......ial-video/
2 Cum se castiga bani de pe reclamele de pe Google cu Adsens.
http://videotutorial.ro/......ial-video/
3 Adsens are mai multe facilitati sper ca te-am lamurit, ti-am dat doua tutoriale ca sa stii ambele lucruri ca unele lucruri nu le cunosti si ti-am aratat.
Si castig destul de bine de pe Adsens si pe Youtube si de pe reclame.

suntserios

Stiu foarte bine cum functioneaza adsense ul, nu stiam inca ca youtube da bani pe numarul de vizualizari si m am documentat, nu se plateste chiar la numarul de vizualizari. se face parteneriat cu ei daca ai filmulete vizitate, ei scot bani din publicitate si impart cu tine, deci in final tot click urile pe reclamele puse pe video iti aduc bani pentru ca poti avea un film de 100.000 de vizualizari si sa nu aduca deloc profit ca nu da nimeni click uri pe reclame.