| Raul01 a întrebat:

Mi-am jignit cel mai bun prieten? Amandoi avem 14 ani, dar azi la scoala in timpul orei de sport cand jucam handbal m-a enervat foarte tare...de fapt nu el, ci inaltimea lui.Nu puteam sa dau la poartea din cauza lui ca este prea mare ( cred ca are vreo 1.85 iar eu sunt micut doar 1.50 ) si i-am zis "Dar tu nu te vezi ca esti ditamai namila? " si nu am mai vb cu el... oare s-a suparat pe mine?

4 răspunsuri:
| sirena1 a răspuns:

Asta va trebui sa il intrebi pe el nu pe noi! Orice om greseste si daca realizeaza asta,frumos este sa iti asumi raspunderea. Daca ti-e greu sau vrei sa iti dai seama poti pur si simplu sa te porti normal si sa vorbesti cu el, sa glumesti si asa ii vei vedea reactiile, dar nu cred ca este un motiv de suparare.Ba chiar poti face o gluma din asta asa cum fac si eu ca sunt mica de statura laughing Reactia ta poate fi una cu referire la statura ta ca sa nu se simta jignit in cazul in care l-a deranjat.Bafta

| Ghost_2224 a răspuns:

Eu cred ca da, si are si motive.Nu e vina lui ca s-a nascut inalta, cum nu e nici vina ta ca esti pitic (fara suparare).
Tie ti-ar conveni cineva sa iti spuna "Tu nu vezi ca esti cat o furnica?!" Nu cred.Mai ales daca iti spune asta chiar cel mai bun prietenhappy bye.

| Ghost_2224 a răspuns:

Inalt* scuze

| justme08 a răspuns:

Nu stiu poate incearca sa iti ceri scuze, spune-i ca nu ai vrut sa-l jignesti doar ca te-i enervat, pana urma te va ierta...mult noroc:d