| Seby80 a întrebat:

Mi-am luat de curand un microfon pentru saxofon Audio-technica (pe la 1100lei) si un mixer behringer (200lei) am incercat eu sa inregistrez la pc, dar nu suna bine, nu stiu eu sa folosesc la mixer, sau nu stiu ce program sa folosesc pentru a da efecte sunetului de saxofon gen :http://www.youtube.com/watch?v=AHXBBizfhQU. Dau funda, si daca aveti idee, id-ul meu este : nrs_97@yahoo.com!

Răspuns Câştigător
| Tabba a răspuns:

Mixer de 200 Ron...probabil ca e prea ieftin pentru pretentiile tale. Microfonul la 1100 Ron sunt sigur ca este bun(Audio Technica este o firma buna de microfoane, si eu utilizez pentru voce). Daca Mixerul este unul pe USB atunci problema de acolo este, cele pe USB au convertor la 16 bit cu 44.1/48 kHz de proasta calitate.Si eu am un mixer Behringer pe USB dar il utilizez pentru Skype.Pentru imprimari utilizez un Yamaha iar pentru imprimari voce pretentioasa utilizez un Focusrite(preamplificator). Ascultand saxofonul de pe link-ul dat de tine, aud un saxofon bine imprimat, egalizat, compresat, cu reverb...altfel spus un saxofon incadrat intr-un material masterizat.De la un saxofon crud la un saxofon masterizat este o diferenta colosala(ca de la un mar verde sau un mar copt). Conteaza si ce program utilizezi pentru imprimare/editare/procesare/masterizare, ce placa de sunet, daca utilizezi monitoare de studio sau boxe obisnuite sau casti, pana si cablurile pe care le utilizezi conteaza mult la rezultatul final al unui material.

0 răspunsuri: