| Kiki20098 a întrebat:

Mi-am luat foarte mult bullyng chiar și recent, de la o situație, simt ca mor și m-a doare tot corpul când mă gândesc, ce pot să fac să trec peste …

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă înveți să te valorifici și validezi tu pe tine, o să ajungă să nu te mai prea afecteze părerile din jur pentru că tu vei ști cine ești și ce reprezinți și că părerile lor sunt irelevante având în vedere că nu te cunosc. în plus, oamenii care jignesc așa fără niciun motiv alți oameni sunt niște terminați frustrați care așa își varsă toate neajunsurile. n-o să vezi un om sănătos și mulțumit de sine și ce e în jur să se pună în așa iposteze

| Hyperion7 a răspuns:

Înțeleg prin ce treci. Bullying-ul nu reflecta sub nicio forma că ar trebui sa meriti așa ceva,in primul rand și-n al doilea rând,vorbele urate sau violenta manifestată de cei din jur nu e o chestie ce te privește pe tine,ci ăsta e modul lor de a fi, pur și simplu tot ceea ce fac sau zic, o zic pentru că asta cred ei despre ei.
Acum c-am clarificat asta, dacă nu ai cu cine vorbi, poți vorbi cu cei de la telefonul copilului(116111),îți vor oferi suport pentru a depăși situația asta.
Și, tine minte, nu ești singură!

| Miruna333 a răspuns:

Sa discuti despre asta cu cineva, sa te descarci

| Kufu95 a răspuns:

Dar părinții tăi ce fac, dacă le spui?