| NinjaLegendMan a întrebat:

Mi-am luat mai multe carti si am inceput sa citesc una dintre ele. Ce ziceti oare e bine sa citesc 2 - 3 carti deodata? Oare e mai bine? Sau o sa am dezavantaje? Vreau parerea voastra personala. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt de parere ca este mai bine sa le citesti pe rand, cel putin eu asa procedez, altfel ai putea sa le amesteci.

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Mmm. Cândva citeam în paraler, pe limbi: română și engleză.
E fain, dar e subiectiv, unii nu se pot concentra pe ambele. Poți încerca și vezi ce iese

| siriusblack98 a răspuns:

Carti se scrie cu un singur ''i''. Ironic...

| NinjaLegendMan explică (pentru siriusblack98):

In viata niciunul nu e perfect. Fiecare om care are un mare statut social nu s-a nascut invatat. Cu timpul fiecare a acumulat, si a invatat din greseli. Recunosc ca nu is tare bun cu gramatica si de aia m-am apucat sa citesc. Acum tu daca nu poti trece peste aceasta mica greseala, esti un exemplu rau. De acea te sfatuiesc sa fii modest. Se spune ca modestia e spiritul invatarii. Mandria sa stii ca numa distruge

| NinjaLegendMan explică (pentru NinjaLegendMan):

Multumesc de observatie. O sa iau aminte happy. Dar sa stii ca si felul in care faci observatia conteaza. Puteai sa o spui intr-un mod mai frumos. Dar in fine, nu m-ai pierd timpul happy

| siriusblack98 a răspuns (pentru NinjaLegendMan):

Tu esti un agramat care se da destept si tot eu sunt ala rau? Invata sa scrii si dupa vino cu predici de doi lei la mine.