| LCD a întrebat:

Mi am luat mustata cu ceara. e normal sa ramana rosu.in zona respectiva, stiu. dar aveti vreo idee cum sa treaca mai repede? pe la ora 18:30 trebuie sa ies din casa... vreau sa treaca cat mai repede big grin mersi

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa ramana rosu. Daca vrei sa treaca mai repede, pune un cub de gheata invelit intr-o batista pe zona respectiva.

| Ana a răspuns:

Si eu am patit asa big grin
si o saptamana a fost rosu crying
da-ti cu crema

| maryana5 a răspuns:

Da-ti cu o alifie rece si fa-ti vant cu mainile...mai stai la geam etc.

| LCD explică:

Cu ceara thinking nu iti creste atat de repede happy

| sTeFaN. a răspuns:

Am14 ani si mi-a iesit mustata, nu prea mare da mi-a iesit, daca ma rad de pe acum o sa creasca repede si mai mare, cu ce sa ma dau ca sa nu imi creasca repede?sadCine ma ajuta?

| VladRO a răspuns:

No mai stefane, si eu am 13 ani si am mustata, nu prea mare, si e tare laughing nici nu am de gand sa mi-o rad, pentru ca apoi o sa imi creasca si mai repede, si mai multa big grin

| mioara a răspuns:

Pana vei iesi iti trece.

| DeeDee_1261 a răspuns:

Da e normal k ramane rosul. Dar dac nu ati tece da cu fond de ten sau cu pudra.winking

| ndn a răspuns:

O sa treaca.in caz ca mai ramane vreo urma da cu fond de ten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stefan aveam un coleg care la 13 ani avea destula. si d atunci se rade. si
SCHWEPPS- ramane rosu. mie imi ramanea vreo 6 ore. dar data trec imediat ce am iesit trebuie sa ma int cu o colega sa'mi dea o cheie. am venit cu tata acasaa cu masina si acasaa desi era f rosie m-am dat cu fond de ten cat pentru 3 zile!
si nu se mai vedea nimic rosu. asa ca daca nu trece exista fond.
dar ai grija:) fondul meu e bun. in clasa a 7 eram tampita si foloseam la 3 lei. acum am de la maybelline. adica asahttp://www.maybelline.ro/products/face/l29l51l52l224l541.htm
daca ai fond de ten de proasta calitate nu te da cu el! vei face si bubitze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai de musetel sau tonic, apoi o crema si daca tot e rosie zona, putin fond de tenhappy cheers.