Cauta pe cineva care se stie bine, sa te invete. Este relativ usor de stapanit, asemanator bicicletei sau schiurilor. Tordeauna sa fii pregatit de cadere (inghemuindu-te) dar sa nu-ti fie frica.
De cat timp il ai? daca mergi pe el de vreun an si inca nu poti ai o problema... dar daca de abia ti l-ai luat, se vede ca deja te-ai plictisit de el pentru ca te plangi ca nu te place si de aia nu poti sa mergi (in a way)... sfatul meu: exerseaza, exerseaza si....hmmm....mai era ceva... a, da: exerseaza. Poate vei avea noroc si-ti vei rupe mana sau piciorul cat de curand. Oricum, succes in fracturi!
Daca nu faci asta, pentru ca iti place.si doar pentru ca au toti pustii, cam aiurea pentru ca te vei plictisi.roaga pe cienva sa te invete.
Exerseaza! Doar nu crezi ca toti au stiut sa mearga din prima! Uita-te la prietenii tai cum fac... Cauta filmulete pe net... Oricum, daca l-ai luat doar ca sa fii cool... tine-l in mana si da-te tare Succes!
Nu te uita la el, exerseaza mereu. Daca te uiti la filme, nu capeti experienta.
Urca-te pe el, turteste-ti tirtita si juleste-ti coatele pina inveti sa mergi.
Pe urma cauta locurile unde se aduna ceilali pusti si o sa inveti de la ei smecheriile. Sa nu te enervezi daca or sa te mai si ia la misto, toti au trecut prin asta.
Vreau sa am si eu skateboard, dar deaocamdata ma multumesc cu unul vechi al unui prieten. Trebuie sa ai echipamentul necesar si sa exersezi intr-una. Informeaza-te de pe internet si succes. iti recomand sa incepi de pe loc, iar cand incepi sa te misti sa iti iei mult avant. Trebuie sa-ti iei si o placa profesionista. Nu umbla cu jocariii. Mult succes!
O lista cu cele mai populare skate shopuri romanesti: http://sk8ing.ro/skate-shops/
Ai incercat sa mai slabesti axele sa miste ca asa poti schimba directia mai usor