| Someonelovedyou a întrebat:

Mi-am luat un pumn în burtă în vis și acum mă doare foarte rău burta exact unde mi-am luat pumnu... Am avut un vis foarte ciudat și în al doilea vis alergam ca să nu-mi mai mai iau bătaie.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si nu te dureau picioarele dupa al doilea vis?

| ANAHsneaman a răspuns:

Salut!
Ma amuzat puțin,, întrebarea,, dacă o pot numi asa și modul cum ai formulat o! Acum eu încă încerc sa vad ce dorești tu de fapt sa afli? laughing
Am înțeles ca ai avut un vis, hai sa ii spunem coșmar. Creierul nostru e un organ foarte complex, nu intru în detalii aiurea. Și de asemenea cred ca știi ca în timpul somnului corpul îți întra într-un fel de paralizie. De aici și vb,, omul când doarme e pe jumătate mort,,
Experienţele din vis se înregistrează în corp şi în creier aproape la fel ca cele reale", (spune Naiman).
Tensiunea sanguină şi bătăile inimii se pot înteţi, la fel ca într-o situaţie stresantă reală, ajutând la înregistrarea acestor experienţe emoţionale ale visului.
Pe scurt,, lumea viselor,, e încă un subiect foarte fierbinte la ora actuala.
Cert e ca visele pot deveni atât de reale încât ți se poate întâmpla ceea ce ai experimentat tu!
Numai bine! Sper ca am reușit sa îți răspund la curiozitatea ta. Dacă nu, atunci mai poți cauta tu singur materiale pe care sa le studiezi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, verbul proverb maghiar, dacă cineva îți dă bani, ia-i, iar dacă vrea să te bată fugi, m-a învățat avocatul Azolla, ăla care se plimba pe bicicletă prin centru.

| Andreeush a răspuns:

A fost doar un vis.

| siriusblack98 a răspuns:

Visele uneori reprezinta sistemul de alarma a creierului pentru o problema de sanatate.Adica daca tu ai o problema intestinala de ceva vreme si nu esti constient, creierul iti poate realiza un asemenea vis.Este un fapt dovedit stiintific.
Sau mai exista o varianta, ai visat ca ai primit acel pumn in burta dar te doare pentru ca tu singur in vis te-ai lovit si acum e normal ca te doare.Mie recent mi s-a intamplat sa visez ca ma bat cu cineva si m-am trezit lovindu-ma singur.