| dyana_8056 a întrebat:

Mi-am pierdut cea mai buna prietena dintr-o prostie sa va si zic dcsad pentru ca mi-a cumparat si mi-a luat ea un sanwich dar nu am vrut sa il iausadpentru ca dethinking si dupa aia am plecat de la scoala si m-am dus si m-am imbatatlaughingsi am suanto sa vn sa ma ajute sa ma duca acasa si na venitsadsadsi o fost fff indiferenta cu mine pana martisad si dupa aia i-am pov si lu sorasa si sorasa o vb cu noi 2 si ele sau certat dar acum sau impacata si azi la scoala mi-a spus ca de acum incolo suntem doar colege dar eu vreau sa fim celemai bune pricrying(( ce sa fac sa o recuperez:crying dar ea vb cu mine numai ca nu ii nimic mai mult decat colege dar se pot ff diferit cu minecryingcrying dati-mi un sfat va org ca sa ma pot impacacryingcrying dau fundasadsadsadsad

4 răspunsuri:
| pink2soul a răspuns:

Vorbeste cu ea! cere'ti spuce, spune-i nu vreai sa o pierzi, vrei sa fi ca inainte.; D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Scrie romaneste!
2. Maturizeaza-te. Daca tu crezi ca sunteti prietene adevarate (ceea ce nu cred) vorbeste cu ea. Spune-i ca vrei sa va impacati. Daca intelege, bine. Daca nu, asta e.

| Amy a răspuns:

Pai cred ca tu ai fost de vina.nu trebuia sa te comporti asa... spune-i ca-ti pare rau si cere-ti scuze. poate asa te va ierta

| CRM a răspuns:

Incearca si tu sa te schimbi si sa nu mai fii asa copilaroasa. nu stiu cati ani ai, da sincer dupa cum ai zis ca te.ai imbatat sh nici macar nu a fost o ocazie speciala e ceva grav, poate prietena ta nu te vrea asa si s. a saturat de fazele tale care le fai! ar vrea o prietena dulcica sh fara probleme! ar trebui sa stai de vorba cu ea sh sa ii ceri scuze si sa ii promiti ca te vei schimba, poate o sa te asculte si o sa va impacati! succes happy