| ShingwiGhan a întrebat:

Mi-am pus asta vara cercel in ureche sunt baiat si la scoala am avut la inceputul anului caterinca mama focului cu deriga si dorectoarea a trebuit sa il dau jos eu vreau sa il pun inapoi ce sa fac? zice directoarea ca reg de ordine interioare nu prevede baietii cu cercei la scoala si maj din liceu de la plastica si etc au pe aia nu-i vede? asta-i discriminare ziceti-mi ce pot face... tind sa zic ca la mine mai avea un pic si ma dadea afara din scoala,daca nu-l dadeam, dar altii au si nu-i vede nimeni, nesimtire

12 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Dar pentru ce vrei sa-ti pui cercel in ureche? Esti cumva fata/femeie?

| dracu14 a răspuns (pentru AliGab):

Daca nu ai nimic inteligent de zis mai bine taci

| AliGab a răspuns (pentru dracu14):

Fii fara grija, am tacut cand am scris happy

Oo faci si pe desteptul, pacat ca doar faci...

Fii mai explicit

Mai baiete...incerc doar sa te ajut sa-ti deschizi ochii. La ce ai nevoie de un cercel in ureche? Ca sa pari cool? Sau pentru ce? Fara suparare dar gandeste-te si la modul practic al cerceilor: O fata poarta cercei ca sa se deosebeasca de baieti. Este drept ca in antichitate baietilor care se nasteau in neam mare li se puneau cercel in ureche, ca sa se stie ca este al boierului cutare. Dar azi altfel stau lucrurilor. Si hai sa-ti mai spun ceva: O fata serioasa adora mult mai mult un baiat care isi vede de ale lui si nu isi pune cercei in ureche sau in nas etc. Daca vrei sa agati doar "pitipoanece" poti sa porti piercing unde si cum vrei, dar daca doresti ca si ceilalti sa nu te judece dupa aspect, incearca sa fii si tu placut vederii altora. Tu faci cum vrei, dar eu ca femeie de 30 de ani, iti spun ce gandesc si ce mi-a placut si mie la vremea mea pe cand eram doar o pustoaica de liceu. Toate bune.

Omul vrea o solutie ca sa fie lasat cu cercel la scoala iar tu raspunzi pe langa subiect, chiar crezi ca ii pasa cuiva parerea ta?

| ShingwiGhan explică (pentru AliGab):

Ma refeream ca eu adoptez un stil nu ca ma aflu eu in treaba

Si daca nu te intereseaza nu citi...

| AliGab a răspuns (pentru ShingwiGhan):

Se scrie "eu adopt" nu "eu adoptez"...mult succes in negasirea solutiei de a purta cercel la scoala

| dracu14 a răspuns:

Poarta cercelul in timpul liber si inainte de a pleca la scoala il dai jos si il pui la loc cand te intorci

| ShingwiGhan explică:

Ma refeream ca eu adoptez un stil de port cercel nu cama aflu eu in treaba