anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am taiat parul scurt, foarte scurt. Si acum ma necajesc unii ca n-o sa ma placa niciun baiat cu parul asa si ca arat ca naiba. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Nu tine cont de parerea celorlalti. Cine te place, te place si cu parul scurt. De femeile care sunt rase pe o parte si au parul altfel..cum de le place la baieti?

6 răspunsuri:
| julie23 a răspuns:

Stai liniștită pentru ca daca un băiat te va plăcea cu adevărat te va plăcea pentru ce ai in interior.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut,
O femeie (dupa parerea mea,si a majoritatii) o sa arate intotdeauna mai bine cu parul mai lung,excluzand varianta in care unele femei,care se nasc cu parul mai scurt( nu il taie, pur si simplu asa il are), si le sta bine.Dar daca tu ai parul lung, e o prostie sa il faci "foarte scurt".
Ce ai de facut, e sa il lasi sa iti creasca inapoi, si sa nu-l mai tai asa scurt.Pana la umeri e ok, si mai lung e si mai ok.
O zi buna!

| Decicumzici a răspuns:

Cine se uita sus, toti se uita jos =)

| AFR81 a răspuns:

Parul o sa-ti creasca la loc, nu-l vei avea asa toata viata. Nu mai baga in seama ceea ce spun altii.

| WaterDrop a răspuns:

Sa iti ocupi timpul cu alte lucruri care iti fac placere si sa-l lasi sa creasca in voie happy

| RagnarokR a răspuns:

Ulei de ricin, poti lua de la farmacie.
acum e vara. multe se tund scurt. nu vad care e problema.