| Fluturaș34 a întrebat:

Mi-ar place sa -mi gasesc un prieten cu care sa pot vorbi despre orice, sa-i spun ce am pe suflet happy

Răspuns Câştigător
| Chrisssu a răspuns:

Ehh e foarte frumos sa ai un prieten caruia ii poti spune orice, sa ai un baiat ca cel mai bun e prieten este de mai incredere decat o prietena, si eu am un prieten foarte bun ne spunem totul unul celuilalt, dar se pare ca prietenia noastra nu mai e la fel, a inceput sa fie ceva mai mult din partea mea sigur si simt ca e la fel si la el, imi este frica de o relatie deoarece l.asi putea pierde definitiv si nu vreau asta tin prea mult la el.
Cateodata e cu risc sa ai un prieten foarte bun, stii cum se zice: din cei mai buni prieteni puteti devini iubiti iar apoi straini happy

| Fluturaș34 explică (pentru Chrisssu):

Chrissu,banuiesc ca din ce ai scris aici, esti fata
happy De acord cu ce spui tu, dar sunt si multe cazuri in care un baiat si o fata pot fi prieteni, doar prieteni anii de zile poate pentru toata viata.Cunosc foarte bine si astfel de cazuri tocmai de asta iti vorbesc din experienta. Si sincer un baiat iti e prieten mult mai bun decat o fata. Am avut o prietena care imi era mai mult decat o sora, anii erau la mijloc de cand ne cunosteam, am impartit atatea bucurii dar si tristete, atatea amintiri si intr-un final m-a dezamagit..si nu e singura, din pacate sad

14 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Pune intrebari pe TPU si vei vedea ca sunt destui aceia care, departe de a fi ironici sau a face bascalie, se dovedesc oameni sufletisti, cu bun simt, gata sa te inteleaga si sa iti raspunda sincer si chiar cu prietenie (intr-o oarecare masura). Deasemenea, implica-te si in comentarii la subiectele deschise de altii. Sper sa te simti bine pe site.

| Fluturaș34 explică (pentru sabin89):

Mersi mult pentru ce ai scrishappy Se vede ca esti departe de acei care sunt ironici si le plac sa faca bascalie. Mi-ar place tare mult sa mai putem vorbi daca esti de acord happy

| sabin89 a răspuns (pentru Fluturaș34):

Of course

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și ce? Te aștepți să-l găsești aici? Crezi că îi pasă cuiva pe bune că vrei tu un prieten?

| Fluturaș34 explică (pentru anonim_4396):

Esti dur, poate pre dur!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fluturaș34):

Poate...Dar, cel puțin, eu sunt realistă.

Realisti suntem toti, doar ca multi nu vor sa recunoasca, sa accepte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fluturaș34):

Să înțeleg că tu chiar crezi că îți poți găsi un "cel mai bun prieten" aici? Cum am mai zis, nimănui nu îi pasă pe bune de faptul că tu ai nevoie de un prieten și drept dovadă, uită-te la răspunsurile pe care le-ai primit. Nimeni nu s-a oferit să îți fie prieten. Deci... nu le pasă. Nu e greu să îți dai seama.

Nu am zis "ca vreau sa gasesc un cel mai bun prieten aici" e clar ca aici nu il voi gasi happy deci citeste cu atentie anuntul si sincer fiecare e cu parerea luiwinking

| FuckSchool a răspuns:

Paii cauta-ti prieteni happy.

| Aldercy a răspuns:

Rareori găseşti aşa ceva.

| Flower02 a răspuns:

Cand gasesti un astfel de prieten il simti, iti dai seama ca e persoana pe care o cauti.
Dar uneori acele persoane apar rar. Stii ce compenseaza uneori? Un jurnal. Ii spui orice, absolut orice, si stii ca nu te va judeca sau critica.
De asemenea, si un animalut de companie e bun. big grin
In cazul jurnalului, ai grija unde il ascunzi!

| Fluturaș34 explică (pentru Flower02):

Da ai dreptate serena in mare parte. Poti scrie intr-un jurnal si de asemenea am avut unul, dar nu-ti poate raspunde la nici un fel de intrebare sad Plus de asta poate te simti eliberat, dar nu multumit ..Nu ma ast sa gasesc aici,vai, prietenul cel mai bun, dar mi-ar place sa pot sta de vorba cu persoane care stiu sa asculte, sa-ti dea o parere, un sfat..Sa stii ca ai totusi pe cineva fara ca sa te mai simti singur!