| Acadica a întrebat:

Mi-ati putea da o dieta alimentara? Dau funda.:*

1 răspuns:
| aisha01eu a răspuns:

Pai da. De exemplu eu sunt vegetariana. Dar daca nu poti sa te abtii de la carne mananca pui si peste (mai ales daca esti adolescenta- eu nu mai mananc carne de la 15 ani dar am avut dispute mari cu ai mei- acum s-au obisnuit si nu mai spun nimic ba chiar ma lauda ca am slabit si ca arat bine), multe legume si fructe, mai redu din dulciuri (eu mi-am ales cateva dulcuri pe care le mananc si care au mai putine E-uri- cumapr mai mult de la Plafar decat de la supermarket), fara sucuri (doar in vacanta si pe la vreo petrecere- eu beau mai mult vin rosu decat sucuri laughing, ulei de masine in salate, putina sare. Trebuie sa iei micul dejun (biscuti belvita/oreo/rondele/tuc, cereale/musli, iaurt, fructe, sandvis cu paine integrala), vreo gustare daca ti-e foame (fructe), pranz (legume, carne/oua/branza, desert) si cina (eu nu mai mananc cina ca nu imi mai mi-e foame). Logic ca din cand in cand ai voie sa mai gusti si putina ciocolata happy. In rest poti sa te plimbi si sa faci sport, daca iti place. Mult succes.