Vergeturi sunt. Si din cate am citit nu prea pot disparea. decat prin terapie cu laser. Si nu prea conteaza varsta, vergeturile apar atunci cand slabesti/ingrasi brusc.
Da, sunt vergeturi. Dar ma intreb oare de ce ti-au aparut asa repede?! Daca vrei ceva pe cale naturala, poti face,, tratamente,, la mare. Loviturile de valuri din mare, sunt foarte bune Stai in apa cu spatele sa,, te loveasca,, valurile marii. Sper ca poti ajunge la mare.Si trebuie sa repeti fraza de multe ori daca vrei sa scapi cu totu.Alte tratamentu naturale nu stiu. Du`te la medic, daca nu ajungi pe la mare.
Vergeturi sunt, si am auzit ca se pot acoperi pentru un timp cu bronz.(la soare)
Da sunt vergeturi ...au aparut deoarece ai crescut prea brusc...cred:)`chestia nasoala e ca nu prea ai cum sa scapi de ele...cremele sunt ineficiente si am inteles ca singura metoda care da rezultate e cea cu laserul, insa e destul de costisitoare:)bronzu ajuta putin. Exista remedii naturiste dar nu stiu cat de eficiente sunt... uite un site http://www.kudika.ro/......eturi.html sper ca te; am ajutat`bye:)
anonim_4396 întreabă: