Este normal, este timpul sa te dezvolti, ai ajuns la pubertate, nu iti recomand sutienul pentru ca el nu iti va dezvolta sani ''frumos'', sutienul opreste si circulatia sangelui, mai bine poarta o bustiere, Din pacate nu poti sa-i opresti din crestere, asa ca ai ocazia sa mergi la shopping
Nu iti face griji la un momendat cresterea lor va incetini.
Bye:*
Multe fete ar vrea sa fie in situatia ta, crede-ma lasa-i in pace pentru ca acest lucru este normal, te dezvolti
Love and Peace
Lasa-i sa creasca ca o sa-ti aduca "succesuri". nu ai cum sa ii opresti fericito. bucura-te de ei. daca nu lasa macar pe alti sa se bucure.
Nu'i poti opri...asta e perioada va inceta cresterea pana la urma uhh as vrea sa fiu in locul tau
Multe fete ar vrea sa fie in locul tau, cred ca si eu,
sanii se dezvolta intre 11 si 19 ani, la unele fete chiar mai tarziu, foarte repede se desvilta intre 14-16 ani.Eu spun sa renunti la hainele mici si sa-ti cumperi altele, acum esti mare
Asta inseamna ca te dezvolti, ca cresti si ca te faci frumoasa. Poarta sutien. Nu-ti lasa sanii lasati... ca se fac mai marii se fac largi.
Iubita cresc sanii si e foarte bine uite prietena mea cea mai buna clarisa nare sani mari mici mici poarta sutiene cu vata in ele cu ciorapi in sutien sa stea umflati bucurate de ei e un sfat pretuiesete ce ai
Da stiu cum este. dar nu poti face nimic ca sa ii opresti din crestere.si eu patesc acelasi lucru. dar ar trebui sa te bucuri. daca iti cresc de acum cant vei fi mai mare vei avea sanii la care ori ce fata viseaza. iar daca vrei sa nu ti se vada prea tare prin haine nu mai purta tricouri si bluze stramte... sper ca te-am ajutat.
fundita?
anonim_4396 întreabă: