Nu vreau sa te amarasc mai tare, dar daca e telefon de 10 milioane sigur nu il mai gasesti, e vandut zic eu
Salut, pai nu poti sai numesti `prieteni` nu?
Ci hoti, la care nimic bun nu iese din asta.
Poate mama `prietenului/ei` cum spui tu ii gasete tel. la ea/el prin buzunare si cu siguranta il va intreba de unde e si il va impune sa ti`l intoarca inapoi.
Phh...nu stiu ce sa zic daca`i spui mamei poate ea suna la politie si va fi multtt mai bine. Sper ca mama ta de data asta nu va fi violenta.
Mult succes!
Pupici :X
Pai du-te in vizita la "prietenul/prietena" care crezi ca l-a luat si cand sunteti la el/ea in camera ii ceri apa sau suc.Si cat este plecat, cauti prin sertare telefonul.Nu o sa il tina inchis o vesnicie, poti sa-ti iei alt telefon la tine si sa suni la nr tau si vezi daca este la el sau nu.
Buna, chiar imi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul, dar incearca sa le zici parintilor, daca ai o relatie mai buna cu tatal tau, spune-i lui primul, si roaga-l s-o faca pe mama ta sa inteleaga, ca nu este vina ta, daca ti la luat dinc asa, deci nu are de ce sa te bata, poate te pedepseste ceva.dar asta este!
Si daca vrei sa minti ii poti spune ca atunci cand ai avut sportul si te-ai schimbat, ai lasate tel in blugi. pantaloni, si cand ai venit nu mai era, dar eu zic sa nu minti, mai bine spune-le adevarul.
Succes!
te pup, pa-pa!
Daca spui ca l-ai pierdut mama ta se va infuria si te va bate, dar daca spui ca l-ai pus pe masa si a disparut e altceva.