Este puroi! Eu asa cred ca asa am si eu! Daca vrei sa stii cum este mai bine sa actionezi asupra cosurilor intra pe www.noifetele.ro Acolo vei gasi multe sfaturi :D
Normal ca nu e toxica nu trebuie sa iti fie rusine multi au cosuri si nu le mai stoarce apoi arata mai rau daca le storci excesiv
Of doamne aia nu e de gustat mai.Nu te speria esti in perioada de dezvoltare ff bine faci ca le "storci" dar dupa ce faci "antrenamentul" de stoarcere pune spirt pe fata ia o vata si pune spirt pe ea si stergete si asa incet incet vei scapa de cosuri.
Http://www.noifetele.ro/beauty/skin.php aici gasesti ceva despre piele, cosuri etc!
La mine arata mai bine daca le storc decat daca las punctul ala alb acolo si le storc excesiv(adica pe toate) de ani de zile.Adica daca il las nu mai pot agata nici o fata ca stiu ca e scarbos si vad cum se uita acolo.
Si tu ai urmat sfaturile si inca ai? Ce rost mai are sa urmez si eu?
Dar spirtul nu intra prin piele ca eu asa am auzit? Poate ajunge pana in craniu si mai departe, poate la creier.Nu imi permit asta ca si asa am niste probleme mentale, dupa cum zice psiholoaga care rade de mine la sedinte.
N-am vazut in viata mea o fire mai pesimista! E treaba ta ce faci! Intrebarea ta a fost „Cand le storc iese ceva alb si nu stiu ce e, imi puteti spune voi?" Si eu ti-am raspuns! E treaba ta daca te uiti pe site-ul ala sau nu!
P. S. Eu nu am urmat sfaturile de acolo (prefer sa sparg cosurile, ti-am zis doar in caz ca vrei sa stii mai mult! nimic altceva)
Are gust de sardine stricate (am mancat din greseala o data, dar aia e toxica ca mi-au iesit si alte bube pe langa cosuri de la ea) amestecate cu branza dinaia putrezita frantuzeasca. Cu diferenta fata de astea doua ca e calda.
Aaa, gata, am gasit! Deci poti sa stergi "bunic" si sa lasi numai "bunica", stii tu... dar mult am mai cautat!
In tren; un copil manca linistit o banana...cu coaja cu tot.
Unul dintre calatori ar fi vrut sa ii sugereze parintelui ca plodul nu mananca cum trebuie banana, numai ca se temea sa nu faca o gafa, sa nu fie interpretat gresit.Bietul om, intr-un sfarsit, plin de remuscari si frustrari ii spune parintelui:stiti, copilul d-vostra nu mananca banana cum trebuie...
Parintele furios ii striga odraslei:Bahhhh, ti-am zis ca nu se mananca asa? ..cu paine bah, cu paine, nu goala!