Mie nu imi e dor. nu imi e dor de caldura insuportabila, de monotonie, plictiseala. Sunt incantata de primul an de liceu, si in plus, toamna este anotimpul meu preferat.
Da. de prietena mea care vine doar vara si sta 3 luni. de distractia din timpul verii, indiferent de caldura insuportabila, clasa a 5 a e grea fata de ceilalti ani, vreau iar vara, momentele in care stateam cu prietena mea care a plecat de tot in Italia la taclale si ne dadeam cu rolele. VREMURI BUNE. Programul de vara. dimineata la 10 scularea ->TV->mess(planificarea pe mess de iesire afara,a banilor pe care sa ii aducem, etc.) -> plecarea acasa la mine cand era prea cald afara cu doze, chipsuri + film horror.Mi-e dor de prostiile mancate vara, mi-e dor de apusul pe care-l priveam dupa garaj ce incercam sa mi-l intiparesc in minte pentru a ma incalzi la venirea toamnei. Acum. numai e la fel. sunt singura, in gen "FOREVER ALONE" pentru ca numai am prieteni.
Funda? Ti-am spus lucrurile de care intr-adevar imi e dor.
Si iubesc toate anotimpurile doar ca numai vara am pe cineva caruia sa-i impartasesc gandurile mele, sa rad cu el/ea... De aceea numai vara sunt adevarata EU, in rest sunt persoana serioasa care invata din greu pentru un 7 la mate... Deci da. cred ca m-ai si cunoscut dintr-un simplu raspuns, doar vara ma dezlantui si-mi traiesc cu adevarat viata, abia atunci arat cat de nebuna sunt si ca nu sunt serioasa deloc. Mi-e dor de vremurile alea. Mi-e dor, cam atat... Funda ?