| XatomisX a întrebat:

Mi-e dor de vacantacrying pana acum nu mi-a fost asa dar acum imi este foarte dor de vacanta,de vara, de caldura etc sad voua va e dor?

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Mie nu imi e dor. nu imi e dor de caldura insuportabila, de monotonie, plictiseala. Sunt incantata de primul an de liceu, si in plus, toamna este anotimpul meu preferatbig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. de prietena mea care vine doar vara si sta 3 luni. de distractia din timpul verii, indiferent de caldura insuportabila, clasa a 5 a e grea fata de ceilalti ani, vreau iar vara, momentele in care stateam cu prietena mea care a plecat de tot in Italia la taclale si ne dadeam cu rolele. VREMURI BUNE. Programul de vara. dimineata la 10 scularea ->TV->mess(planificarea pe mess de iesire afara,a banilor pe care sa ii aducem, etc.) -> plecarea acasa la mine cand era prea cald afara cu doze, chipsuri + film horror.Mi-e dor de prostiile mancate vara, mi-e dor de apusul pe care-l priveam dupa garaj ce incercam sa mi-l intiparesc in minte pentru a ma incalzi la venirea toamnei. Acum. numai e la fel. sunt singura, in gen "FOREVER ALONE" pentru ca numai am prieteni.
Funda? Ti-am spus lucrurile de care intr-adevar imi e dor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si iubesc toate anotimpurile doar ca numai vara am pe cineva caruia sa-i impartasesc gandurile mele, sa rad cu el/ea... De aceea numai vara sunt adevarata EU, in rest sunt persoana serioasa care invata din greu pentru un 7 la mate... Deci da. cred ca m-ai si cunoscut dintr-un simplu raspuns, doar vara ma dezlantui si-mi traiesc cu adevarat viata, abia atunci arat cat de nebuna sunt si ca nu sunt serioasa deloc. Mi-e dor de vremurile alea. Mi-e dor, cam atat... Funda puppy dog eyes?