Hmm.Mai bine il infrunti acum decat sa afle de altcineva.In plus sunt sigura ca nu ai fost singura din clasa care ai luat nota mica la teza. Te va intelege! Ii poti promite ca in semestrul 2 nu se va mai repeta si ca vei aprofunda.Success! fundita?
P. S. minciuna are picioare scurtee.
Zi ca nu a adus`o. si poate uita asa am facut si eu acum un an, si daca nu vine la scoala sa verifice. poti sa-i zici.nota marita cu 2-3 pct. doar daca iei note mai mari la oral sau la alte teste.
Zi si asa daca o ascunzi pentru un timp si tot o afla dar faci cum crezi si daca ii zici cauta un moment bun si care sa nu conteaza nota ta pentru acele clipe succes
Ii spui in noaptea de revelion la ora 00:00 ca atunci nu iti face nimic
sau daca nu preferi asa ii spui la telefon sau ii dai mesaj faci cum vrei
stai linistita ca nu te omoara... stiu cum ii si mie mi-e frica cateodata sa spun de note mici. ma cearta se supara da nu imi pasa ma bucur ca stie . decat sa iti scoata ochii ca nu iai spus mai bine ii zici :p
Oricum o sa trebuiasca sa o faci...nu poti minti tot timpul... minciuna ese la suprafata`!
Cred ca mai bine este sa spui adevrul acum, decit sa se complice lucrurile`!
Varianta mea!
Pai ar fi mai bine sa ii spui cat ai luat. Daca afla de la altcineva se va supara mai rau. Cat ai luat?
Spune-i sa fie calm ca ai sa ii spui ceva si in primul rand notele nu sunt prea importante se poate intampla oricui
Eu am luat 5
Parintii au trecut peste, sa vad cum vor trece bunici cand vor afla.
Eu te sfatuiesc sa ii spui, oricum v-a afla pana la urma de la cineva.
:*
Ce nota ai luat?
Mai bine i'ai sp de acum pentru ca atunci can do sa afle o sa te mai si certe ca dc nu i'ai sp.
Yo sp sa ii zici de amq.
Asta cred eu.
Sarbatori fericite !
Anca! Ial la tine in camera pe tatl tau si spune-i ca ai o veste si nu care nu o sa il bucure si spune-i nota! Succes!>
Iam spus la romana prima oara si i-am zis si la matesi nu mi-a facut nimic :d nici nu mi-a zis ceva cine stie ce :d