Incearca sa vorbesti mai mult cu ea la scoala...incearca sa fi-ti prieteni si arata-i prin gesturi minuscule iti pasa de ea. Uneori un gest inseamna cat 1000 de cuvinte! ...Invit-o la tine sa va faceti temele impreuna,invit-o la un suc, in parc, etc;
Pai,eu de exemplu i-am spus prin messenger. Intr-o seara i-am spus ca il simpatizez...i-am zis ca imi este chiar simpatic. Dar si tu ii poti spune astfle.Intr-i zi,cand o vezi la scoala,o opresti si ii zic : Heii,scuze ca te deranjez,dar tu chiar imi esti simpatica. Daca te place si ea pe tine, si ea iti va zice acelasi lucru. Daca nu, nu fii dezamagit.Viata merge inainte! :*
Dar nu trebuie sa ii spui. poti sa ii demonstrezi (sper ca intelegi ce vreau sa spun )
Spune-i pur si simplu ca-ti place de ea, dar incearca sa faci asta personal, nu pe mes sau altceva, ca noi apreciem sinceritatea si curajul de a spune asa ceva fata in fata.
Totusi daca nu stii sigur ca si ea te place trebuie sa fi pregatit si pentru un "nu", si chiar daca nu o sa-ti fie tot una daca zice ca nu, trebuie sa te gandesti ca mai sunt multe fete care o sa te placa, si ca daca nu e sa fi cu fata asta, o sa fi in viitor cu alta...:
Mult succes!
epurilă întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: