Daca nu ai timp sa o scoti la un suc, e grav, ce vei face daca ea te place si veti fi impreuna? _. Ar trebui sa te mai gandesti la asta. cat despre ce sa faci, ei bine, vorbeste mult cu ea, fi atent, fa-o sa rada si sa se simta bine, fa-i complimente, fetelor le plac aceste detalii. Cu o ocazie mai speciala daruieste-i flori, acum ca a venit primavara, e frumos ca baiat sa ii daruiesti niste ghiocei. Nu te apropia prea mult de colegele sale, pot fi geloase si in loc sa ii arati fetei ca o placi s-ar intampla ceva putin neplacut as putea spune. Jucati jocuri gen sticluta cand sunteti in grup, sau adevar sau provocare, chestiile de genul te ajuta foarte mult.
Sper ca te-am ajutat >:d
Hey! La varsta ta am avut si eu prima mea prietena. Pot sa iti spun ca mi-a fost destul de greu la inceput pentru ca eram la aceeasi faza ca si tine, pur si simplu nu stiam cum sa fac sa-si dea seama ca o plac. Am lasat rusinea de o parte si am inceput sa vorbesc cu ea tot mai des, m-am interesat ce-i place ei si vorbeam cu ea despre chestile care-i placeau ei. Am reusit sa o apropii de mine mai mult. De obicei fetele la 12 ani sunt rusinoase pentru ca foarte multe din ele nu au mai avut prieten. Daca reusesti asa sa o apropii de tine, incearca sa o faci sa fie mereu cu zambetul pe buze si sa se simta ok cu tine. Invarte-te in jurul ei cat poti de mult. Pana la urma o vei castiga! Nu te lasa pentru ca poti!
O seara frumoasa sa ai!