| XAzazelX a întrebat:

Mi e incalzeste PC(Laptopbig grin) destul de repede cand stau pe el si-l butonezhappy(ma refer ca in 30 min sau o ora e cald).
Mi se pare normal, dar am auzit de la cineva ca trebuie sa scoti bateria din PC daca el e conectat la cablul de curent ca altfel ti se poate strica si bateria si PC, sau doar bateria.
Asa ca acum astept un raspuns din partea voastra, sunt confuzlaughing.

Răspuns Câştigător
| croci12 a răspuns:

SalutwinkingE firesc sa ti se incalzeasca laptopul ca si mie mi se incalzestehappySi,cand te joci pe el ii bagi cablul si ii scoti bateria, altfel, daca bateria este in laptop si cablul este bagat dupa o perioada cand ai sa'l lasi numai cu bateria nu o sa te tina cum te tinea inaintehappyAsa am patit eu (sper ca ti-am fost de folos)

2 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
E adevărat că cel mai recomandat este să scoţi bateria din laptop şi să îl ţii doar conectat la cablul din priză. Însă ca să fim sinceri, nimeni nu face asta, aşa că nu-ţi fă mari probleme.
Cât despre încălzire, ai putea fie să încerci să cureţi ventilatorul (nu singur, ci la un service), sau să îţi cumperi un cooler. Costă sub 100 de ron şi crede-mă, chiar este eficient, în sensul că toată căldura emisă de laptopul tău va fi practic eliminată.

Baftă!

| puiutzz27 a răspuns:

Exact aceeasi aproblema o am si eu, mi se incalzeste foarte repede laptopul. Am vorbit cu un prieten si mi-a recomandat sa imi iau un cooler. nu cred ca ii de la baterie, deoarece si a mea e in laptop... dar ea se poate strica doar daca nu o folosesti, in rest nu are legatura.