Lasa rusine! Vorbeste cu el pe mess, nu neaparat fata in fata pana te obisnuiesti!
Spune`ti : Nu se intampla nimic daca incerc. Din contra, castig teren in fata lui
Pai... trebuie sa te gandesti ca ne vei realiza nimic cu rusinea... daca vrei sa iti invingi rusinea..care e de fapt timiditate, pai trebuie sa pui piciorul in prag, sa tragi aer in piept si sa iti zici tie:,, Totul sau nimic''. Trebuie sa fii de la inceput pregatita sa suporti orice fel de conversatie, adica sa nu te panichezi.Trebuie sa gandesti mereu ca risti tot, si in timp ce ii vorbesti, da stiu ca suna ciudat dar ceea ce vreau sa zic e sa nu iti pese de parerea lui, sa ii spui ceea ce vrei si simti tu ca vrei sa ii spui. Dar acum nu stiu daca e prietenul tau sau doar il placi fie ca el stie sau nu asta. daca iti dau id-ul meu si am putea vorbi. mi-ar fi de ajutor niste informatii in plus ca sa iti pot da un raspuns cat mai corect.
Nu vei rezolva nimic daca nu risti putin.Bafta
Asta e simplu. Rusinea provine din doua motive:
1. Nu esti impacata cu ceea ce vrei sa ii spui (mintea ta proceseaza informatia respectiva ca fiind ireverentioasa sau neadecvata, asa ca subconstientul tau te impiedica, prin rusine, sa spui ceea ce vroiai sa spui)
2. Uiti ca fetele si baietii sunt la fel. Cel mai probabil si lui ii e rusine sa iti vorbeasca
Cum sa scapi? Pai impaca-te cu tine insati in privinta a ceea ce vrei sa spui si nu uita ca atunci cand vorbesti cu el e doar o alta persoana. Nu e un zeu, nu e parinte, nu e vip. E un baiat, probabil la fel de timid ca tine. Lucrurile sunt mai simple decat credem in ceea ce tine de conversatie. Fii sincera in ceea ce spui si fii directa. Succes!
Pai mi-ar fi de folos niste informatii in plus ca sa iti pot raspunde. daca vrei iti trimit prin mejas privat id-ul meu.
Gandeste-te ca nu are niciun rost sa stai intr-un colt si sa astepti ca el sa faca primul pas. Ca sa-ti fie mai usor, nu stiu, vorbeste cu el la telefon, pentru ca e mai usor decat fata-n fata... dar oricum, nu te mai gandi ca poate o sa zici o prostie, gandeste-te ca daca nu incerci niciodata nu vei stii ce se va putea intampla sau gandeste-te: ai putea mai intai sa te imprietenesti cu el. Gaseste chestii comune! A pai, incetul cu incetul, apropiete de el, dar nu exagerat de mult. Un simplu "Te ajut eu cu asta" sau "Stiu cum se face" sau "Vrei un sfat?" te poate aduce exact unde iti doresti tu sa fii. El isi va da seama ca poate avea incredere in tine si... ei bine, poate veti ajunge chiar la inima sa. Dar tine minte : Nu stii niciodata daca nu incerci!
Hmm..ai putea incerca inainte sa iesiti sa vorbiti pe mess sau la telefon sau eu stiu pe site d.asta de socializare si asa incet incet iti mai dai drumu te mai inveti si timiditatea si rusinea or sa dispara in timp daca si el e un tip ok..adica daca e unu d.ala care ti-o taie inainte sa deschizi gura atunci nici nu merita sa te uiti la el. daca e un tip ok cu care poti discuta si cu care ai ce discuta atunci nu ar trebui sa fie o problema...intreaba-l ce mai face care mai e viata lui. uite eu cu prietenu' meu cand am inceput sa vbim primul lucru care m. a intrebat pe hi5 a fost ce culoare sa mai vopseasca motoru' la masina..si cand am iesit prima data a zis ca s. a blocat cand m. a vazut si ca n. a mai stiut ce sa zica asa ca a dat cu un bulgare de zapada in mine..deci timiditatea si rusinea nu e numai la tine. e o problema relativ generala si la fete si la baieti la prima/primele intalniri sau iesiri...multa bafta si poate imi trimiti un mesaj ceva cu ce ai rezolvatpupi:*
denisa_4767 întreabă: